reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Kobitki mam do Was pytanko bo ja jestem w tym całkowicie zielona:happy2: chodzi o Allegro . Tak jak wczoraj pisałam zamówiłam łóżeczko i wzięłam płatność za pobraniem. Napisałam Emaila o kolorze i jaka forma płatności , odpisali mi ze ok nie ma problemu. Tylko teraz nie wiem czy ja mam kurierowi zapłacić cała sumę za łóżeczko i przesyłkę czy mam iść na pocztę . Bo tam jest taka info ze jest podany nr konta chłopa i ze tj trzeba tam wpłacić pieniądze i wtedy jak sie zaksieguja to wyślą:/ i mam metlik czy jutro gnac na pocztę i płacić za wszystko tj przesyłkę i łóżeczko czy jak??!

reklama
Kurcze boje sie cc okropnie... dziewczyny czy przy tym ogolnym jest sie intubowanym???? :szok:i wybudzaja jeszcze na sali operacyjnej? Pokazuja dziecko? Mam nadzieje ze zdecyduja sie u mnie na znieczulenie w kregoslup...

Ja tez jestem zmeczona lezeniem, lapie mnie depresja i trzese sie cala jak probuje wstac... :-/ chyba nie zniose tego juz dluzej :-(

iza876; jesli zaznaczylas opcje "za pobraniem" to calosc gotowka kurierowi placisz :-)

Ostatnia edycja:
iza876 - jeśli wybrałaś opcje za pobraniem to płacisz kurierowi przy odbiorze. Sprawdź na meilu w potweirdzeniu zamówienia jak masz na 100% wybraną opcje wysyłki za pobraniem to tak powinno być. Zawsze możesz zapytać sprzedającego jak masz jakieś wątpliwości

dobry dzień, a w zasadzie to jakiś słaby ten dzień.

dzisiaj w kościele miałam kryzys i w ostatniej chwili wyszłam na zewnątrz, bo by mnie chyba tam zbierali... słabo i mroczki przed oczami ni stąd ni zowąd, na szczęście świeże, mroźne powietrze mnie podratowało i mogłam wrócić, ale wytrzymałam tylko do komunii i pognałam do domu. jeszcze 1,5 tygodnia i wraca mój mąż z pracy, trochę się przestraszyłam swojej bezradności... :(

ja jeszcze skurczy nie odczuwam, czasami tylko lekkie pobolewania brzucha jak na okres, które dość szybko przechodzą. wciąż biorę 3x2 tabletki magnezu, ale czasem czuję jak brzuch twardnieje, tak od góry jakby. do tego mam takie dziwne mrowienia tuż pod piersiami, jakby się coś przesuwało - takie trochę łaskoczące to jest :) no i zastanawiam się cóż to takiego się tam dzieje.

miłej niedzieli dziewczyny, miejmy nadzieję, że to ostatni zimowy tydzień :)

Ostatnia edycja:
Anrezem - w brzuchu nie mam prądów, ale w piersiach i owszem:baffled: U mnie jak dzidzi wypina to brzuch jest twardy miejscowo, ale jak już jest twardy na podbrzuszu (gdzie mam normalnie miękką warstwę tłuszczyku) to wiem, że to skurcz.

iza jak wziełaś za pobraniem to kurierowi płacisz wszystko i nie interesuje Cie nic a nr konta jest pewnie jakbyś chciała z góry płacić wtedy jest kilka zł taniej ale skoro wybrałaś za pobraniem no to kurierowi

A wiecie co ja tak z innej beczki faceci to mają jednak jakieś fory :-)
dziś jest niby dzień mężczyzn ale potem 30 września też no i oni nam raz składają życzenia a my im dwa a mówią żetonas trzeba rozpieszczać...
ale co tam

STO LAT DLA WSZYSTKICH MĘŻCZYZN W WASZYCH DOMACH

ami dziś spuchła prawa stopa i to teraz co ciekawe zdjęłam skarpetkę i po 3 min wróciła do normalności a nie mam ścisłych skarpetek tylko takie już troszkę zużyte rozwleczone stopki bo je najbardziej lubię

Dzięki Kobitki za odp bo już zaczynałam panikowac:/ nie znam sie na tym i wolalam Was zapytać bo wiem ze tez kupujecie na Allegro :-) Aaa czyli twardnienia brzucha to sa skurcze?:confused: Nawet nie wiedziałam a ostatnio często mi brzuch twardnieje to wtedy tylko magnez wypije:baffled: jeju jaki człowiek nieświadomy jest:/ no właśie Wszystkiego Najlepszego Dla Waszych Małżonków ,Chłopaków i Synowkow:-)

reklama
Hej laseczki.

Witajcie w niedzielne popoludnie,M pojechał na msze (dzis 2 rocznica śmierci jego taty) my zostalismy w domu ze wzgledu iz Alan zakatarzony ,a w kosciele wiadomo zimno.Pozniej moze pojedziemy do chrzestnego Alana bo sie wyprowadza z Ożarowa do Warszawy i chce nam pokazac mieszkanko jakie kupił ( w dobrej cenie fakt malutkie bo 30m ale bliziutko pracy,i jest on sam wiec wieksze mu niepotrzebne)

Smile- ty nie strasz jeszcze troszke...odpocznij!!!
Bishopko- w kazdym badz razie trzymam kciuki zeby hania jeszcze troszke posiedziala:p

Mi strasznie puchnie prawa reka i dretwieje nie wiem co to czy to normalne spytam sie gina,narazie spadam bo musze wrzucic talerze do zmywarki i sie powoli szykowac na wychodne...:happy2:..

Dziewczyny mi twardnieje brzucho od 32.tc i wydaje mi sie ze to normalne juz jestesmy na taki etapie ze nasze cialo-organizm przygotowuje sie do porodu;)

Do góry