reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie brzuchatki,

Chcialam wam życzyc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET:-)Zobacz załącznik 544086

M przyjechał z samego rana z pękiem małych różyczek i papmersami dla mlodego:p (zabrakło):-D

U nas pogoda barowa ,czyli wiosny ni słychu ni widu,narazie zimujemy:baffled:

Falidae- wymazu recznego nie mial robionego tylko ogólnie automat i wszystko ok ,eozynfile ma 1.9 (norma 1-5) to chyba to...przy powazniejszych chorobach tak jak bialaczka lub chorobach krwi spadaja lub sa za wysokie plytki krwi biale czerwone itp ,hemoglobina a tu wszystko ok dlatego ta hematolog nie wiedziala co mu jest:baffled:na temat bialaczki to juz chyba mam wszystko w jednym paluszku:nerd:wszyscy lekarze mowia ze to wybroczyny moze i tak bo nie znikaja po nacisnieciu palcem,jak wrzucilam haslo w google wybroczyny to włosy deba stanely!!!Alan ma czerwone punkciki jakby go igła pokłoli, narazie nie znikaja czekam na Dermatologa:/// i zobaczymy...
Bakteria- no wlasnie czlowiek musi sam kombinowac co moze byc dziecku ...bo inaczej nikt z tych "madrych" lekarzy nic nie powie -nie wie...teraz szukac dobrego lekarza to jak ze swieca....

reklama
witam :-)
bishopka masz utalentowanego męża, śliczna ta mysia :-)
phel 3mam kciuki,oby wszystko jak najszybciej się wyjaśniło
iśku mamy w klatce na polu kilkanaście królików ale tylko tak dla siebie, w sam raz będą na zupki dla mnie i dzidzi po porodzie :-), a jeśli chodzi o obróbkę to nawet lubię (od dziecka co roku mamy króliki i jestem przyzwyczajona), a w niedzielę na obiad królik w śmietanie mniam :rofl2:
Nef gratuluję nowego domu :) najważniejsze że macie własne 4 ściany i do tego sad z własnymi owocami...:-D super!
pscółka ja nigdy nie rodziłam naturalnie więc nie wiem o co można zapytać :no:
madzialenka witaj, popatrz na niezbędnik szpitalny :) tam jest wszystko
zozolka nie używam bazy tylko pasami przypinam fotelik i jest ok, więc nie trzeba ku[pować
agusiaks super życzonka :-D wzajemnie

a ja dziś zrobiłam sobie dzień lenia :-D tym bardziej że wczoraj M mnie bardzo wkur....:wściekła/y: Doti tylko zawiozłam do przedszkola i leże sobie w łóżku, po południu będę robić torcik królowej bo obiecałam córci że zrobimy sobie na dzień Kobiet a wieczorem "wieczorek piękności" z mamą i córeczką:-D(maseczki na twarz,stopy, dłonie no i masaż plecków zażyczyłam sobie u mężusia - Doti tak samo :-D)

wszystkim KOBIETOM (tym dużym, ,małym i maluśkim) WSZYSTKIEGO NAJ!!!!

Dla wszystkich kobiet przede wszystkim dużo spokoju

Bishopka minni prześliczna

Phel dziwna ta wysypka i że żaden lekarz nie wie co to

Isku ten mój łobuz na rowerze jeździ , tylko ja chciałam żeby się nauczył bez kółek bocznych to nie chce nawet usiąść.

Czekam na jakiekolwiek życzenia od M i się chyba nie doczekam, baran jeden

lenka faceci ogólnie mają spóźniony zapłon :tak: mój we wtorek trajkotał o tym, że dziś Dzień Kobiet a jak wstał dzisiaj rano o 6 do pracy i mnie budził to ani me ani be tylko powiedział że klucze są w aucie:sorry:

witam ;)

madan- Ty już za dwa tygodnie:szok: no mi mój lekarz mówi w ponł,że gdybym była w 36 tc to by zrobił cięcie. To łożysko mam takie brzydkie. ( a nie palę papierosów:sorry:) Jak wszystko pójdzie dobrze ( jak dotrwam) to za 3 tyg będę miała cesarkę. bo skurcze mam cały czas mimo fenoterolu, i boję się o to przodujące łożysko.

smile- 37 to już donoszone dzieciątko :) ja się pocieszam jak mogę ,że nawet ten 33 tc, 34 tc to juz jest dobrze:sorry::tak:

zozzolka- ja tez zabieram się za pakowanie torby od jakiegoś czasu. Puki co mam przygotowane tylko majtki i skarpetki.... a skurcze mam cały czas...bierzesz jakieś leki typu fenoterol?

Nef- gratulacje :tak:

Święto głupie jak but, ale… łyso, jak panowie nie pamiętają, nie? :-D
mój pamiętał! dostałam kwiatka w doniczce, Karmi i sękacza, czuję się rozpieszczona :-) i wymusiłam obietnicę lepszego humoru, bo ostatnio to on bardziej ciążowy niż ja :eek:
a nas dzisiaj synek obudził o 6. Myślałam, że go dam na balkon, zwłaszcza że miałam wyrwę nocną od 2 do 4.30 (nie mogłam spać z emocji, bo wczoraj miałam wizytę w klinice, gdzie chcę rodzić… głupia jestem :baffled:)

bakteria- my nie uznajemy ani dnia kobiet ani walentynek:-D wolę jak mój mężczyzna bez okazji powie dobre słowo;-) bądź da kwiatka(chociaż nie lubię kwiatów dostawać, chyba że w doniczce :p) ale na pewno jest to miłe jak facet pamięta :tak:

reklama
Witam się i ja
Wszystkim Kobietkom małym i dużym - najlepszego:tak:
My póki co dostałyśmy po buziaczku z rana, tzn. ja, Gosia i brzusio (bo ie wiadomo co w środku, to tak na wszelki wypadek:-D)

Naklepałam posta i wszystko wcięło i teraz mi szkoda.... zwłaszcza tej litanii pytań do położnej:crazy: ale już nie mam weny się powtarzać, sorki pscółka:sorry:

ktoś tu pisał, że ma śnieg:szok: no u nas coś koło 0C, wiec też bez rewelacji, ale śnieg to niech już sobie idzie precz!

Do góry