reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cześć dziewczyny, ja już po kawie, śniadaniu, nawet się już ubrałam:szok::-). za to spać w nocy nie mogę:-( tzn zasypiam, ale ok 2 w nocy:wściekła/y:. często tak mam. już wstaję wcześniej i nic:no:
dziś wraca córa od dziadków, już się za nią steskniłam:tak:
Bakteria witaj
ja mam nadzieję że T w ten weekend pomaluje " zaległy" pokój.
pranie i prasowanie ciuszków zaostawie chyba na koniec marca. torby pakowania mam zakaz przez T , nie chcę żeby biedak panikował:-p. poczekam z tym. po prostu ułożę wszystko w jednym miejscu, w razie "w".

reklama
margot, linomag albo bambino. nie stosuj od razu Sudocremu, bo jak przyjdą prawdziwe odparzenia to wtedy będzie prawdziwy problem, aby się ich pozbyć :)

co do kosmetyków pielęgnacyjnych zastanawiam się nad kupnem serii Hipp albo Nivea. próbki J&J zamówiłam na ich stronie, słyszałam dobre opinie jak również to, że uczulają. ja alergikiem nie jestem, ale jeśli Mała wda się w tatę to możemy mieć mały problem ;)

a co Wy polecacie?

Zibka właśnie kupiłam zwykłe bambino, zobaczymy jak się sprawdzi, a co do pielęgnacji, czytałam dobre opinię o Hippie, więc go zakupiłam ;-) no i Oillan, jakby coś się działo ze skórką ;-) ja chyba poczekam z zakupem Bephantenu, jakby Bambino nie przeszło to go wtedy zakupię ;-) lub Linomag ;-)

myśmy Bepanthen mieli po prostu w dużym zapasie od bratowej z Irlandii (tam za darmo dla dzieci), dlatego używałam. Gdybym sama kupowała, to pewnie Bambino.
oliwka Hipp bardzo ładnie pachnie :tak: i u nas była super, teraz też kupimy.
a, i polecam kosmetyki dla dzieci z Rossmanna (babydream) - dla nas super i świetne ceny.

bakteria, a widziałaś, że jakiś czas temu były te kosmetyki z Rossmanna wycofywane ze względu na zawartość jakiejś szkodliwej dla dziecka substancji? wtedy chodziło chyba o płyn do kąpieli.
też myślałam o nich, ale chyba wolę ciut dopłacić i kupić Hipp i Nivea - na allegro te ceny tak nie odstraszają jak w sklepie :)

Zibka, o matko, no oczywiście, że nie słyszałam, bo bym nie chwaliła tak wprost. Wiesz coś więcej o tym? My właśnie płynu do kąpieli namiętnie używamy :szok:

bakteria, ta akcja była przed świętami gdzieś. a wiem tylko tyle co napisałam, bo zwróciłam uwagę na informację przy kasie będąc w trakcie płacenia. to dotyczyło wtedy jakichś dwóch serii tego płynu.

reklama
o, masakra, no trudno. Mam nadzieję, że jakiś szkodliwych nie używaliśmy, teraz akurat nie mamy na stanie, bo mamy jakieś płyny, co to jeszcze Mikołaj przyniósł ;-)

Do góry