reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
agakomo
bardzo mi przykro:(:(:(:(3maj sie...:-(
felidae ja tez mam zachcianki od poczatku ciazy:) ostatnio w nocy gotowalam sobie zupe taka mialam ochote
a nazeczony mi non stop lata po lody rozki i nektarynki taka mam ochote

a mi nadal wraca ten dziwny promieniujacy bol klucia ciagnecia.. promieniuje tez troche jakos w okolicy jajnikow ,pepka i raz czy dwa na plecach poczulam w okolicy nerek do tego rozpycha mi brzuch czuje sie jakbym zjadla pol slonia
mozliwe zeby czuc tak rozciagajaca sie macice?czy to cos innego ??czasem jak wezme glebszy wdech to czuje ten promieniujacy bol

ja tez jestem jakas spiaca i bez energii nie mam sily na nic usnelabym na stojaco ale nie moge..:((naszczescie nie mam mdlosci jedynie malutka zgaga mnie czasem nawiedza

Ostatnia edycja:
Hmm... co by tutaj napisać. może zacznę od tego, że od początku wakacji zaczęłam się starać o dzieciątko. W drugim cyklu kiedy przyszedł termin spodziewanej miesiączki a ona nie nadeszła postanowiłam zrobić test i dwukrotnie wyszedł pozytywnie. Z moich wyliczeń jestem w 6tc. Do ginekologa mam wizytę dopiero 6 września więc nie mogę się doczekać. Szczerze muszę przyznać, że niepokoją mnie bóle w podbrzuszu nie są one częste ani bardzo silne ale co jakiś czas potrafią się pojawić...

Witam wszystkie kwietniówki :-)
podczytuję Was od samego początku praktycznie ale nie miałam odwagi się odezwać póki nie zobaczę serduszka. Wczoraj byłam u gina i jest 15mm dzidziuś z bijącym serduszkiem więc oficjalnie uważam się za kwietniówkę :-)
Jeśli wyrazicie zgodę chciałabym się dołączyć do Was :-)

Jestem mamą 3 letniej Zosi. Wtedy miałam w ciaży kolkę nerkową,wodonercze i wstwiony cewnik JJ oraz na koniec doszła mi cholestaza. Całą ciązę borykałam się z anemią i w efekcie po porodzie miałam przetaczane 2 jednostki krwi.
Więc teraz bardzo cieszę się z dzidziusia ale zarówno bardzo się boję. Mam nadzieję, że moje nerki to wytrzymają.
Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Hmm... co by tutaj napisać. może zacznę od tego, że od początku wakacji zaczęłam się starać o dzieciątko. W drugim cyklu kiedy przyszedł termin spodziewanej miesiączki a ona nie nadeszła postanowiłam zrobić test i dwukrotnie wyszedł pozytywnie. Z moich wyliczeń jestem w 6tc. Do ginekologa mam wizytę dopiero 6 września więc nie mogę się doczekać. Szczerze muszę przyznać, że niepokoją mnie bóle w podbrzuszu nie są one częste ani bardzo silne ale co jakiś czas potrafią się pojawić...
jesli nie sa na tyle uporczywe i bolesne ze sprawiaja duzy klopot to takie bole sa normalne:) nie martw sie
jeszcze beda wracac takie bole:)

teczusia witaj... w 1 ciazy duzo przeszlas:szok::szok:
naprawde wspolczuje przezyc ale i trzymam kciuki aby ta ciaza byla lzejsza zdrowsza dla ciebie i dzidziusia!

agakomo bardzo mi przykro:-(3maj się Kochana cieplutko mocny tulas dla Ciebie!!!
A ja po pracy kimłam się z Gabcią i normalnie jak młody bóg!!! Mama pomyła mi okna bo ociepliliśmy dom i nawet w środku się nakurzyło a ja dziś ogarnęłam dokładnie pokój łazienkę i pól drugiego pokoju!!! Wiem powinnam się oszczędzać ale nie moge zwalać roboty na innych ;-) Mąż w pracy dziecko śpi pomalowałam paznokcie i się relaksują czytając zaległości;-)
Witam nowe mamusie

reklama
Do góry