reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie Mamusie stale bywalczynie i te nowe :-))
Nie bylo mnie przez dwa dni a tu tyle sie nadzialo. Gratuluje wam wszystkim udanych wizyt. Ja wczoraj tez zaliczylam swoja i moj babelek ma 7mm wielkosci i serduszko wali jak szalone. Termin na 14 Kwietnia. Jedyna zla wiesc to taka ze moje wyniki tarczycowe TSH sa duzo za duze i musze brac hormony aby to zanizyc do bezpiecznego stanu.
Poradzcie ci co mozna z zarzywac na przeziebienie bo wlasnie jakies diabelstwo mnie zlapalo i czuje sie okropnie:confused:

POZDRAWIAM WAS GORACO I CISZE SIE ZE WAM WSZYSTKO IDZIE POMYSLNIE:-):-)

reklama
cześć szalone mamuśki :-D tyle naprodukowac :-D:szok:

ja wczoraj mialam pierwszy raz mdlosci... caly dzien czulam sie jakby mnie ktos wiozl na tylnym siedzeniu samochodu (a ja zawsze z tylu mam chorobe lokomocyjna :-p). a to wszystko przez to ze rano musialam isc na badania na czczo, wiec nie zjadlam sniadania o odpowiedniej porze (a ja zawsze jem przed wyjsciem z domu). i przez to sie zaczelo... a potem juz caly dzien trzymalo... wieczorem u fryzjera to az mnie w pewnym momencie zimny pot oblal, bo sie zestresowalam, ze zaraz nie wytrzymam... no ale dalam rade :-)
a dzis juz wszystko normalnie tylko tak troche okresowo mnie boli caly dzien. i piersi mi sie zrobily wrazliwe (szczegolnie sutki).

a w ogole to w poniedzialek robie w pracy 'coming out' :-p troche sie stresuje... w sumie nie wiem czym. chyba tym, ze powiem o ciazy, a potem cos sie stanie zlego... tylko, ze niestety sytuacja jest taka, ze dobrze zeby wiedzieli...:dry:

agakomo strasznie mi przykro :-(trzymaj sie dzielnie :-(

BABELEK.jpg a to moj babelek :-):-):-)

Piękne foto :-)
a ja sie przespała i troche lepiej mi...tak źle dawno się nie czułam :| Pogoda jest okropna...ha ha jestem u mojej mamy obecnie przyjechałam w poniedziałek z produktami na żurek... ale jeszcze nie robiłyśmy bo juz mi sie smak zmienił...na grzybową <lol> w pierwszej ciąży tak nie miałam ...

Dziewczyny pousuwacie swoje posty w tematach

lista kwietniówek i kalendarz kwietniówek

tabelki są porobione więc jak kogoś nie ma to się za tabelką dopisze A my z Dorotą przeniesiemy dane do głównej rozpiski

tyle administracyjnie

Agakomo tak mi przykro tule

Dziewczyny super że macie za sobą udane wizyty ja na swoją jeszcze czekam

Perełka nie panikuj wszystko jest ok i nie szukaj dziury w całym

Mi cycki przeszły, mdłości od czasu do czasu są ale jeszcze z kibelkiem się nie witałam:-p

Produkcje macie niesamowitą siedziałam godzinę by was nadrobić od wczoraj a i tak połowy nie pamiętam co miałam napisać

Ella ale boski plan super tez bym byla uradowana:) widze ze mieszkasz w KRK ja w Chrzanowie:)

ladies moze w tym mijscu jelita? bo macica to chyba nizej ja wiekszosci to mam bole jelit przez(zespol jelita drazliwego) plus dodatkowo gazy wzdecia w ciazy sie nasili to najabrdziej boli reszta nawet nawet

Notka byc moze juz umnie by bylo widac pechrzyk ale po co mam placic za wizyte dwa razy poczekam do tego 7 jesli bedzie ok...

agakomo wspolczuje trzymaj sie kochana...

agakom- przykro mi :( :*

Boze dziewczyny ja caly dzien mam na wymioty co zjem to odrazu mnie mdli na maksa:no:Przy Alanku tak nie mialam ,zgodze sie ze kazda ciaza jest inna takze u pierworódek:tak:

Chodze takze ospała i roztrzepana jak nigdy:-D

Pianka- ja swojego małego meżczyzne ubrałam na marynarza:) wygladał bosko:tak:wkleje fotki jak bede miala zdjecia:)

reklama
Do góry