reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

beti, u mnie strasznie dużo jedzenia ląduje w koszu :baffled: zawsze sobie myślę wtedy o tych, co nie mają jeść, a u Ciebie, to tylko nóżki, w końcu nie cały kurczak :-) Trzymam kciuki za jutro i nie nakręcaj się niepotrzebnie.

Ja zamierzam wyjąć ubranka z szafki i odłozyć te dla chłopca na sprzedaż,a uniseksy zostawić, sprawdzając przy tym co mam jeszcze dokupić. Choć po moich wcześniejszych przeżyciach ciągle się waham, czy jest sens, bo jakby coś się jednak wydarzyło ? :baffled:

reklama
Hej :)
anezram witaj :)
Nef zdrówka dla Ciebie i Gosiaczka!
muro ja raczej nie będę zbyt dużo kupowała bo mam całą wyprawkę po córci i po dwóch synkach siostry..
alex jak ostatnio byłam na nfz to czekałam pod gabinetem 3 godziny...a i tak załapałam się z łaską bo już tylko ciężarne rejestrowali :szok:
ankzoc nie możesz tego kochana zaniedbać! zadbaj o Was :tak:
Ella jak po wizycie?
Bishopka
kochana trzeba być dobrej myśli!
Moja córcia ma tak do dziś że jak zasypia to na buzię lub przy buzi kładzie sobie cienką poduszeczkę - w brzuchu leżała buzią wtulona w łożysko i tak jej zostało :tak:lekarz zawsze się śmiał i pytał co dobrego jadłam bo mała łożysko wącha :-D

beti, trzymam kciuki

Bishopka, zabraniam Ci myśleć w ten sposób...wiem, że to nie łatwe po Twoich przeżyciach, ale świat nie może być aż tak okrutny...będzie wszystko dobrze, tymbardziej, że dziewuszki są dużo silniejsze, więc nie ma innej opcji...przytulam Cię

Cześć dziewczyny o matko ale się tutaj dzieje :-)

Phel prawdziwe "jajko" niespodzianka, hehe byłam prawie pewna że będzie hamburgerek :-) a tu psikus!!!
Może dlatego że od początku jakoś mieliśmy imię dla chłopca, a cała rodzina wkręciła sobie reklamę ING i zawsze pytali "jak tam Zygi Zygi" no i jest :-)

Iśku, Pianka
problem w tym że ja chodzę do gina prywatnie i tyle się czeka, po prostu moja Pani doktor przyjmuje wszystkich którzy przyjdą tego dnia, jest masakra:szok: już się przyzwyczaiłam, ale to jest chore żeby kazać tyle czekać głównie ciężarnym pacjentkom...ale to temat rzeka bo na pewno nic sie nie zmieni, gdyz ona twierdzi że nie da rady rejestrować telefonicznie a pacjentki juz sie przyzwyczaiły, według mnie jest po prostu wygodna, i łasa na kase bo potrafi przyjmować od 12 do 24 szok:szok:

A tak na marginesie
czy wszystkie badania wykonujecie prywatnie chodząc prywatnie do lekarza??? bo ja tak i trochę mnie to irytuje:baffled:
i jeszcze inne pytanko, jeszcze nie byłam na 3d czy 4d bo moja Pani doktor wiem ze kieruje na skierowanie, czy według Was jest to badanie niezbędne i zawsze lekarze je wykonują, czy same decydujecie się?
Jeżeli ten wątek jest poruszany gdzieś to go przeniosę :)

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie!
My dopiero po zajęciach w domku...Już bym chciała te święta bo nie chce mi się tam siedzieć od rana do nocy :-(
evcia Cieszę się, że jest lepiej oby tak dalej :-)
Bishopka Przestań tak myśleć, dzieciaczek musi być zdrowy!!:tak:
ankzoc Jeszcze raz 1000000000000 lat kochana!!!
beti Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! :tak:

A ja mam pytanie..czy to normalne, że teraz mam taki twardy brzuch? Wcześniej był taki bardziej "miękki" a teraz jak skała :-D

Cześć i ja witam się dopiero wieczorem, mam masakre na uczelni teraz więc mały szlaban na BB bo za dużo czasu tu spędzałam.

Bishopka musisz myśleć pozytywnie, zobaczysz wszystko będzie dobrze i będziesz miała cudowną córeczkę!
aaaa19 moim zdaniem nie powinnaś mieć tak twardego brzucha, mój lekarz zawsze się denerwuje jak mówię, że mi się robi taki twardy, bo to przez skurcze. Bierzesz magnez? poza tym zawsze w takiej sytuacji możesz wziąc no-spe jak by to się powtarzało. Ja właśnie przez taki twardy brzuch plus ból cały czas muszę brać duphaston.

a ja dziś na kolację mam pyszną sałatkę z makaronem i szynką, mniam, Małej też chyba smakuję bo fika :-D

Hej dziewczyny :)
Ostatnie 2 dni mam jakieś wycięte z życia... nic mi się nie chce, pogoda nie zachęca do życia, chyba dopadła mnie jakaś depresja jesienna:/

ankzoc wszystkiego najlepszego!! Stoo lat!
beti powodzenia jutro!
bishopka gratulacje!

Wszystkim życzę miłego wieczoru i spokojnej nocki :)

Alex2- zazwyczaj lekarze proponuja tak jest u mnie w Medicover ale ja jade tam gdzie bylam z Alankiem na Targówek(warszawa) 250zł ale warto kobitka pierwsza klasa, i nawet Ci nerki sprawdza,:-DJa polecam zrobic USG po 30.tc dzidzi takie fajne...ale tu ze wzgledu iz lekarz nie mogł zbadac przepływów w serduszku pojdziemy na 3d/4d:)no i bede pewna płci....Musisz poszukac u Siebie gdzie robia dobre USG 3d/4d:)
Bishopka- ciężko nie myslec o takiej tragedi,(wogóle gratuluje córeczki) ja sie balam cala ciaze wiesz kiedy zaczelam kompletowac wyprawke ? jak skonczylam 30.tc:) i toteż teraz tez tak zrobie .Czyli luty -marzec ...bede myslec o czym kolwwiek narazie zbieram kase:) zeby pozniej nie bylo ...hihihi..

Nasze spotkanie Grudniowe sie udało było przyjemnie i miło:)))) Było nas trzy ale było naprawde sssuper.Fajnie zobaczyc dzieciaczki ur. w tym samym miesiacu a co najlepsze był Fabianek który sie urodził w tym samym Dniu co Alanek:)

Padam na cycki oczy mi sie zamykaja jeszcze popatrze co naskrobalyscie i ide spac:)

Milego wieczorku:**

reklama
Do góry