reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
czesc kochane!!:))
jestem i ja!
ostatnio nie mam tyle czasu na forumowanie, synka ju nie puszczam do przedszkola bo zlapal kaszelek a za 1,5 tyg ma ta operacje
wiec musi byc zdrowy....
wiec nie ryzykuje i niech siedzi w domku
mam do was pytanie dziewczyny .. jak sie nasprzatam , pozmiatam czy pozbieram zabawki z podlogi czyli ogolnie mowiac spedze troche czasu na kuckach.. to bola mnie maksarycznie zebra... tez tak macie??

widze ze nie tylko ja czasem mam nerwy na dziecko starsze..
zaluje czasem ze na niego nakrzycze ale czasem juz niewytrzymuje a ten moj maly bombel potrafi juz niezle mi nabroic czasem..
dzis mi za to pomogl posprzatac domek ... moj kochany:)))
i jest mega grzeczny:)
agus
moj pepekj tez robi sie bardziej plytki.. zawsze mialam bardzo gleboko schowany teraz jest juz przy samym brzuszku:)
dotkassmilego sprzatania!:) ja tez uwazam ze duzy dom jest super ale sprzatanie to masakra...:)
moj M wczoraj troche posprzatal w domu takze mam mniej roboty
nefbardzo wspolczuje:( tych plamien.. skad one sie wziely..??
aisak
gratuluje ruchow!
ella
powodzenia na badaniach!
kruczka bardzo ci wspolczuje..tej sytuacji
mamakruszynki gratuluje ruchow!doczekalas sie!!:)

j..... na pierogi mam ochote!!!
no pięknie jedna gołąbki, druga pierogi, tzrecia żurek, a ja nie mam pomysłu, ale chyba zjem....m-a-k-a-r-o-n :-D 0511-1010-1220-4810_Cartoon_of_a_Boy_Eating_Spaghetti_with_Sauce_All_Over_His_Face_clipart_image.png

ankzoc, ja już nie mam gdzie ich odtworzyć :sorry2:

ladies - mnie żebra nie bolą więc nie pomogę :sorry2:a co do dzieci hmm moja też siedzi w domu i wiem, że jak poswięcam jej 100% uwagi i ma zajęcie to jest cudowna ale jak sama siedzę przy kompie albo jej się nudzi to rozrabia ile wlezie!

Dotkass - hahaha makaron :-D powiem ci, że ja uwielbiam makaron mogłabym codziennie na obiad jeść w różnych wersjach niestety mój t jest ziemniaczany, zresztą córcia też :sorry2:

Jutro mam identyczny obiad :-D tylko, że jeszcze mizeria. Muszę mieć na obiad dwie surówki :szok:

Smacznego !!!!
ja też...hehehe...i też myślałam o mizerii oczywiście na słodko:tak:

ankzoc, ja już Ci pisałam, zrobienie makaronu dla siebie samej to nie problem, masz ochotę jedz ja tak robię...R z Ami co innego, a ja makaron ;-)

Dotkass - wiem wiem, że tak mi pisałaś, ale wiesz to chyba lenistwo, że nie chce mi się robić 2 razy:laugh2: no i poza tym w końcu też muszą czasami dostosować się do mnie... najgorsze, że oni najchetniej jedli by ziemniak, buraczki i kurczaka :crazy:

reklama
a to ja dzis zrobilam ryz i jalfrezi z kurczakiem
jutro chyba pomidorowke zrobie.. ciagle bysmy sie objadali pomidorowka z synkiem
wczoraj za to upieklam sernik z brzoskwiniami na kruchym ciescie
jak go zjemy biore sie za kremowki papieskie chodza za mna juz z tydzien

Do góry