reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja się nie martwię w ogóle, tzn nie jakoś świadomie, ale sądząc po tym śnie, to w mojej podswiadomości są jakieś obawy, co oczywiście uważam za normalne ;-)

Pscółka, ja również z tych co wierzą, że sny sprawdzają się na opak, MUSI być chłopak :-)

reklama
Kruczka wiesz że ja w ciąży z Kornelką miałam identyczne sny:-) Teraz się tak nie boję,bo mam praktycznie wszystko.Muszę kupić łóżeczko i wózek podwójny.A i z tym nie ma pośpiechu,bo w razie czego mam kołyskę,tyle że z różową pościelą:-)

hej Dziewczyny!

Wpadłam życzyć Wam miłego weekendu ;-) ja spędzam go przy książkach, ale to nic, po egzaminie zamierzam poleniuchować w każdy możliwy weekend ;-)
ja nadal nie odczuwam kopniaków, chyba muszę użyć sposobu "położyć się na lewym boku i zjeść coś słodkiego" ;-) ale za to mam wrażenie, że pomału wracam do zdrowia, kataru prawie brak, kaszel też jakby minął, oby to przeziębienie się odczepiło ode mnie na zawsze ;-)
Kruczka myślę, że obawy są normalne, każdy ma obawy przed nieznanym ;-)też miałam dzisiaj sen, ale był odjechany, w temacie remontów, że mąż powyburzał wszystkie ściany w łazience, a łazienka świeżo po remoncie, więc nie wiem o co chodziło ;-) może jestem już zmęczona tymi remontami ;-)

Miłego weekendu! ;-)

moniczka wszystkiego dobrego, oby szybko powrócił dobry nastrój:tak:

ja dosyc, że mam tyle problemów ostatno to jeszcze mnie teraz szef tak wq...ł, że mam ochotę sie popłakać w pracy, jakbym mogła to bym wyszła ale musze sie jeszcze przemęczyc do końca roku:angry:

Hej mamuśki!

Kruczka Mi się śniło też, że zaczęłam rodzić i nie miałam nic a mój M zamiast na porodówkę to do h&m'u mnie zabrał kupować ubranko ale kupiliśmy tylko jedno i dziecko zostało w nie ubrane po wyjściu z brzucha haha:-p
krolewna Zdrówka życzę
moncia Mam nadzieję, że zły humor przejdzie jak tylko zobaczysz swoją córcię na scenie :tak:
margot Powodzenia! Będę trzymać &&&&
Oliwka Dasz radę, do końca roku już nie tak daleko. Trzymaj się dzielnie! ;-)

margot87 - powodzenia ;-)

Oliwka 36 - przytulam cię kochana, przykro mi, że tak wszystko na raz zwaliło ci się na głowę

Iśku - tak teściów mam super, a najlepsze że zarówno oni jak i moi rodzice to by sobie Maję co tydzień na weekendy brali :-D... Wracając do tematu tzw urlop rodzicielskiego jak to pieknie go nazwali, mama najpóniej do 14 dni przed porodem musi się określić, więc niby nas to nie obejmie! A z drugiej strony to zastanawia mnie fakt bo coś wczoraj mi się obiło , że pół roku 100% płatne a kolejne pół 60% więc może ta opcja będzie dla nas?? hmmm sama nie wiem skoro to ma wejść od września!

cześć kochane,

dziś humor mam już lepszy, a to w Wasza zasługa, dziękuję Wam bardzo, bardzo...już dawno nie otrzymałam tyle wsparcia na raz ile dostałąm od Was w kilka godzin...dziękuję usta_www.gif

aaaa, tylko żeby wygrać w lotka trzeba grać, a jak tak gram i nie gram, albo zapomnę, albo za daleko, zawsze coś...zresztą szczęścia w grach losowych nie mam :dry: ;-)

aneczka, zdrówka dla Nikosia :tak:

A moja sygnature raz widac a raz nie nie wiem czemu :p
ja widzę cały czas, pewnie wolniej Ci się wczytuje :tak:

Jak mojemu K opowiedziałam to, to powiedział, że znowu mam jakieś sny z dupy :-p
:-D:-D:-D...a co do snów, teraz coraz częściej będziemy miały "pokiełbane" sny ;-):tak::-D

miłego dnia

Hej Dziewczeta,

Kurcze tak sie wkurzylam, zadzwoniono do mnie wczoraj z kliniki i odwolano moje polowkowe dzisiejsze:(((Musze czekac tydzien lub isc do innego lekarza w poniedzialek:(Tak sie juz nastawilam, ze zobacze Malenstwo a tu nici...

Tez tak macie, ze chcialybyscie zobaczyc ze wszystko na pewno wszysko NA PEWNO jest dobrze? Czy tylko ja jestem taka rabnieta.../
Zabieram sie za nadrabianie was xx

czesc dziewczyny
widze ze smutno cos na watku..
bardzo mi przykro ze kolejne dzieciatko trafilo do aniolkow....:((
po takiej wiadomosci wczoraj nawt nic mi sie nie chcialo juz pozniej pisac na forum...
smutne to bardzo:(:(

widze ze u niektorych mamus panika nastala..
tasiora miala wczesniej problemy
z krwiakiem bodajze.. wiec jak widac od poczatku nie bylo u niej wesolo
nie martwcie sie ! jezeli wszystko jest ok!

dotkass glowa do gory! zawsze po burzy przychodzi slonce... uwierz wiem cos o tym:))
sama niedawno bliska mi osoba miala bardzo zla sytuacje.. wrecz tragiczna bym powiedziala..
a teraz jej sie wszystko ulozylo..:)
tobie tez sie ulozy, ciesz sie tym co masz.. masz wspanialego meza , corka i dzidzie w brzuszku
reszta jakos sie ulozy

lenka
gratuluje ruchow!

oliwka , aaa19
podpisuje sie pod tym! jako mloda mama 1
mi to ze urodzil sie nasz synem pomoglo nie zaszkodzilo:) zmienilam sie i stalam sie zupelnie inna osoba ! dziecko daje ci energie i sile do zycia!:)

anka
ja w 1 ciazy mialam non stop jakas grzybice czy zapalenie i nic sie nie stalo dzidziusiowi...
nie wiem czemu mialam... teraz naszczescie nic nie mam i sie bardzo ciesze..
ale jak mowie synek caly i zdrowy
jednak sa infekcje ktore moga zaszkodzic np infekcja pecherza..
kruczka
ja w ciazy mialam tak glupie sny ze lepiej nie mowic...:)raz mi sie snilo ze rodzilam na porodowce , meczylam sie strasznie i urodzilam szkielet ryby...:O:O
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
krolewna ​zdrowka!!!!!!!duzo zdrowka!!!!!
pchla ja juz tak nie mam, czuje ruchy wiec dzidzius sam daje mi znac ze jest ok, ale jak nie czuje to mam juz leki i obawy... ale to normalne...niestety
ja nie moglam sie doczekac usg polowkowego ale teraz wcale mi nie spieszno do niego po 4 dni po tym moj synus ma zabieg...:(:(

reklama
Do góry