reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam się czwartkowo :-)
Fajnie macie, że czujecie ruchy, ja to sama nie wiem czy czuję ruchy, czy jelita, zwłaszcza, że wczoraj ugotowałam gar grochówki i tylko ją jem :-D:-D (wobec czego gazy są na miejscu:zawstydzona/y:) Ale, nie wiem, czy Wam pisałam, czy nie, kupiłam detektor tetna płodu i goraco polecam. Fajna sprawa, zwłaszcza aby się uspokoić

ktoś mnie uświadomić może jak to działa..wszyscy chyba wiedza ze nie chodze prywatnie na wizyty tylko na nfz wiec miałam tylko jedno usg no dwa wtedy zeby potwierdzic ze ciaza zywa...wiec chciałabym miec jakas kontrole nad tym sama jak oni niemaja...
ale jestem zielona w tym temacie....jak co i gdzie :) bede wdzieczna bo natknełam sie na aukcje narazie w miare kwotowo ale licytacja jest i powiedzce miczy taki moze byc...

DETEKTOR TĘTNA PŁODU AngelSounds WYPRZEDAŻ !!! (2749123892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
....ale jestem zielona w tym temacie....jak co i gdzie :) bede wdzieczna bo natknełam sie na aukcje narazie w miare kwotowo ale licytacja jest i powiedzce miczy taki moze byc...

DETEKTOR TĘTNA PŁODU AngelSounds WYPRZEDAŻ !!! (2749123892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja właśnie kupiłam u tego gościa, szybka wysyłka i wiedz, że u innych taki sam kosztuje około 130 zł. Musisz patrzyć, czy ten gościu nie wystawia aukcji wieloprzedmiotowej, wtedy jest napisane że jest tyle i tyle przedmiotów. Wtedy wygrywa tyle osób ile jest przedmiotów, a cena jest taka jak dał najniżej licytujący. Ona się zwieksza jak jest więcej kupujących niż przedmiotów, ale tylko do kwoty jaka dał ostatni licytujący. Ja licytowałam kiedy było 6 szt. kupiłam za 32 zł. Tylko, że dodatkowo trzeba zamówić sobie żel do usg, kupiłam na innej aukcji za 2,50 + 10 przesyłka.
A jak to działa ? włączasz, smarujesz żelem brzuch i przykładasz do brzucha i szukasz tętna. Słychać takie bicie serduszka jak w gabinecie lekarskim.

Witajcie Mamusie, chciałam sie tylko pożegnać... Niestety znowu trafiłam do szpitala i po spędzonych tam 9 dniach wróciłam do domu sama... Nie będę opisywać szczegółów, bo nie chciałbym Was wystraszyć czy popsuć nastroju - przecież musicie mysleć pozytywnie i szcześliwie odliczać dni do porodu. A ból po stracie dziecka jest nie do opisania... Z całego serca życzę Wam i waszym Bąbelkom wszystkiego co najlepsze.

A ha !!! Dotkass, dlaczego mnie nie ma w kwietniówkach :angry::-D:-D mam termin na 04.04.2013. dodaj jak możesz, dziękuję :-D
a tego to ja nie wiem, trzeba to koniecznie naprawić, już wpisuję :-)

aisak też chodzę teraz na NFZ, a detektora nie mam zamiaru kupować, może dlatego, że to moja druga ciąża, nie wiem...z Ami chodziłam prywatnie i miałam o jedno USG więcej niż na NFZ też detektora nie miałam...ale jak masz być spokojniejsza to sobie kup :tak:

Tasiora, bardzo mi przykro, nie tak miało być. Zapraszam Cię na wątek "Pożegnania", tam możesz się wygadać, wypłakac i zawsze Ci pomożemy. Chyba, że masz ochotę to pisz PW. Też jestem mamą po stracie, ale los daje nam ciągle szansę. Przytulam Cię mocno.

Tasiora;( nie wiem co napisać 3maj się. Przytulam Cie;*
Dorotka- Zdrówka dla Amelki.
Z tymi deskami klozetowymi ja mam ostatnio jakieś przeczulenie u mnie w domu zawsze mężczyźni opuszczali a mój teściu nigdy strasznie mnie to wku....bo ja muszę po nim sprzątać!!!
U mnie jakieś ciche dni dlatego tylko WAS czytam!!BUZIAKI;)

a tego to ja nie wiem, trzeba to koniecznie naprawić, już wpisuję :-)

aisak też chodzę teraz na NFZ, a detektora nie mam zamiaru kupować, może dlatego, że to moja druga ciąża, nie wiem...z Ami chodziłam prywatnie i miałam o jedno USG więcej niż na NFZ też detektora nie miałam...ale jak masz być spokojniejsza to sobie kup :tak:

ja nie pamietam jak było z moja mała ile miałam usg ale jakos spokojniejsza byłam...niz teraz..moze to przez ta opózniona owulacje bo juz tak se to tłumacze....ale taki tanszy niktore sa nieuzywane wiec moze nie bedzie to zbyt duzy wydatek ..

reklama
Do góry