reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
eheheh o matko, najpierw wizja yoohoska - poległam :-D, a jak doszły skrapety krolewny i wyobraziłam je sobie do koszuli w szpitalu to po prostu brecht na całego, aż Młody się zaczął śmiać ze mną tak się chichrałam jak głupek :-p musze to siostrze zaraz opowiedzieć, uwielbiamy takie historyjki :-D

skoro jesteśmy w temacie facetów dodatkowo na wesoło:

Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny?
Bo on przeważnie już ma chłopaka.

Jak mężczyźni sortują pranie?
- Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć".

- Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
"Ładnie wyglądam"?
A co mówi facet po wyjściu z łazienki?
- "Na razie tam nie wchodź".

Co dla mężczyzny oznacza robienie porządków w domu?
- Podniesienie nogi tak, by kobieta mogła poodkurzać.

Dlaczego mężczyzna jest jak burza?
- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa.

i tym podsumujmy:

Jak jest najcieńsza książka na świecie?
"Co mężczyźni wiedzą o kobietach"

a właśnie dziewuszki powiedzcie mi, czy któraś z Was miała już detektorem sprawdzane tętno na wizycie?

u nas zawsze sprawdza położna ale tak od ok.17tc, ja dziś byłam na oddaniu krwi na bad. i poprosiłam kobitkę żeby mi sprawdziła, bo wizyta dopiero za 2tyg, a ja tak jakoś mało ciążowo się czuję to mogłaby tak raz dwa tylko sprawdzić czy wsio ok, ale nic jeszcze słychać nie było :-( zdziwiłam się bo te detektory typu angelsounds etc od 12tc już można na nich słyszeć, a tu taki sprzęt lekarski i doopa :confused: kobita mówi, że to normalne, tym bardziej jak mam trochę tłuszczyku na brzuszku i to dopiero 15tc, że są są takie sprzęty co wykrywają już od 10tego ale w cholerę kosztują.. mogliby se kupić :dry:;-)

ja już z dwójką pod opieką a trzecie co jakiś czas daje o sobie znać:-D

zamówiłam dziś tort na Fifa urodziny do przedszkola- autko zig zak całe 100 zł będzie mnie kosztować w domu robimy wspólne urodziny Fifa i Łukiego i będę już robiła dwa tory sama:sorry: bo to jakiś szał ale co się nie robi dla szczęścia dziecka
:-p:sorry2:

oj bardzo śmieszni są czasem nasi panowie serca:-D

ja jak układałam ubranka dla mającego przyjść na świat Fifka to Łuki miał popisane jaki rozmiar gdzie leży i co to jest a na wyjście miał przygotowane dwa zestawy w dwóch rozmiarach spakowane w osobne reklamóweczki i to się spradziło i jak trzeba było dowozić to przywoził to co trzeba :cool2:

reklama
wiecie co.. zostawiam Młodego jak tylko senior przyjedzie i spadam do ciucholandu :-p ale mam natchnienie :-D mogłabym sobie darować bo tak mało wychodzę że po co mi ciuchy, ale... mam natchnienie :-D
pewnie się zmęczę po pierwszym rzędzie wieszaków, ale co tam :-p macie już któraś na zimę kurtę? ja myślałam żeby nie kupować ciążowej tylko bombkę albo grzybek jakiś ale jak sobie pomyślę że to może być odzienie od listopada do marca to może warto coś porządnego tak żeby na taki ogromniasty brzuszek też było.. u nas dziś ma spaść śnieg w nocy stąd takie przemyślenia, dziad jeden, mam nadzieję że szybko pójdzie skąd przyjdzie :-p

Do góry