reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
przypominam o liście do wątku zamkniętego, głosujących było 46, a na liście mam dopiero 18 osób, czekam na zgłaszanie się do końca dzisiejszego dnia, jutro będę chciała zgłosić do admina o załączenie nam wz i dodanie nas do listy :tak:
czy macie jakieś granice co do zamknietego?;-)trza się wykazać czyms? bo mi jakos nie wychodzi pisanie dużo na forum otwartym o sobie...:cool2:

Cytrusik – ale sięuśmiałam z tych stringów. :-DFaceci ;-)Mój tato, jak mama poprosiła o przywiezienie butów do szpitala, to przywiózł całą reklamówkę, bo nie wiedział w których chodzi:-D.
A ja dzisiaj na zmianę leżę i ogarniam mieszkanie. Ciekawe kiedy mi ten motorek w tyłku przejdzie:sorry:

dzięki wszystkim za info co do torby "w razie czego";-)

haha chyba sie zaraz popłacze :D ze stringów tez ;d
dlategoooo wole miec spakowane :p
ja mojemu kazałam kupić skarpetki jak leżałam w szpitalu to kupił takie za kolano :D

Nef: jest galeria krakowska blisko rynku ;d są sale zabaw dla dzieci :) albo chyba jedna jest :p

yoohoosek: nop nie wierze :D hehehe jak ja czasami mojemu mówie zeby mi podał bluzke to tez konkretnie opisuje gdzie i którą to zawsze przyniesie inną :D a na szczescie do szpitala nie przywoził mi ubrań bo wyszłam w tym co przyjechałam ufffff ale wyglądałam jakby mi ubranie krowa przeżuła :p bo mi odpuchło ciało i spodnie miałam z 5 rozmiarów za duze <lol>

Nawet ja nie wiem jaki to jest kolor fuksji :szok::szok:
poważnie??? to takie połączenie fioletu z różem, coś takiego images.jpeg

reklama
Wiecie, a najśmieszniejsze że on nie widział żadnego problemu, bo przecież legginsy to to samo co jeansy a sweterek też był popielaty!! Jakby to w kolorze był problem :-D.

Do góry