reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cześć dziewczyny

My wczoraj po pracy trochę połazilismy w Ikea :-) oczywiście musiałam pooglądac dziecięce pokoiki ;-) wrócilismy późno a jeszcze trzeba było troche ogarnąć i połozyłam się też późno... i mój mężuś Kochany zamiast dać mi pospac to przed piątą figielków mu się zachciało i dziś pobudka była bardzo wczesna ale za to jaka przyjemna:-D:happy2:

Miłego dnia Kochaniutkie

reklama
królewna i inne dziewczyny, które już były w szpitalu - co pakować do takiej torby "na wszelki wypadek" do szpitala, nie na poród tylko teraz. Ubrania i podstawowe kosmetyki to wiadomo, jakie inne rzeczy Wam się przydały?

królewna i inne dziewczyny, które już były w szpitalu - co pakować do takiej torby "na wszelki wypadek" do szpitala, nie na poród tylko teraz. Ubrania i podstawowe kosmetyki to wiadomo, jakie inne rzeczy Wam się przydały?

chustki nawilżane, bo jak nie można wstawać tylko na siku to sie przydają ..
no a oprócz to chyba nic :p klapki pod przysznic, no i na pewno coś do czytania ;O bo co robić cały dzien :p
ja miałam jeszcze swój koc i poduszke, mąż mi przywiózł bo w szpitalu mieli stare i niewygodne ;/ bleh
ja tam wole sobie naszykowac bo moj mąż znając zycie pogubiłby sie w tych kosmetykach i szamponach i czułby sie zagubiony nie wiedząc jakiej wielkości ręcznik potrzebuje hahahahhaha :p
a w pierwszej ciąży nie byłam do konca spakowana i co chwile musiał mi coś przywozić, nie mówiąc juz o tym ze przy tak długim czasie to nie wystarczyły mi dwie piżamy i jeszcze musiał latać po sklepach i kupowac a tamte zabierac do prania :p

Hej !
Mi się moja wizyta cała noc śniła.. ponoć sny czyta się na odwrót czyli będzie dziewczyna :-D Zobaczymy o 14!
Dotkas Mówiłam,że słonko poprawi humor! Dziękuje, dam znać jak po ;-)
Oliwka Jak taką miłą pobudkę miałaś to dzień od razu będzie lepszy ! :-)

A ja mam do Was pytanie.. mam wrażenie,że jak na ciążę to za mało tyję..spotkała się któraś z Was z czymś takim??

Miłego dnia!

aaaa, mi nie :-D ale powiem Ci, że moim znajomy, szczególnie tym, które mają chłopców przytyło się w ciąży bardzo mało i to tak naprawdę dopiero w III trymestrze, ale jak coś Cię niepokoi zapytaj o to lekarza :tak:

aaaa19; no ja wlasnie poki co nie utylam ani kg... a wrecz przeciwnie, powolutku gonie dopiero straty (w 1. trymestrze ubylo mi 6 kg, teraz jestem tylko 3 na minusie). Co tydzien ok 0,5kg nadrabiam, lekarz wczoraj mowil ze to jest ok :-)

Dotkas haha nie strasz mnie tym siusiakiem :-p zapytam się dzisiaj bo mam wrażenie, że chyba tylko mojemu biustowi przybyło kg :-p
teva Uff nie jestem sama! Ja teraz przez 3 tygodnie przytyłam 0,5 kg a już drugi tydzień nie mam wymiotów i powoli apetyt rośnie!

reklama
Do góry