reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie,
dzisiaj miałam wizytę i dowiedziałam się, że wszystko z moim dzieciaczkiem jest ok :)
Ciąża na szczęście straciła już status zagrożonej, a bobas jest zdrowiutki. Lekarz na koniec zrobił mi USG, tak, żeby tylko dzidzię podejrzeć. Maluch wywijał rączkami i nóżkami na wszystkie strony :)
Niezmiernie się cieszę, że już nie mam się czym martwić i mogę wrócić do pracy, bo siedzenie w domu mnie zabijało.
Życzę Wam miłego dnia :)

reklama
czesc dziewuszki, ja znowu w pracy siedze, a wogole to spie, bo dzis mialam noc nieprzespana, nie dosc ze brzuch i latanie do kibelka na siusiu to jeszcze mala, nie wiem czy ja polozyli w przedszkolu czy co tak czy inaczej srednio spala....

a wogole to chcialam sie zapytac jaka kielkownice poleciacie, moze nie dla nie bo ja nie przepadam za takimi rzeczami, ale dla mojej mamy by sie przydala.... a tak patrzylam na allegro to srednio wiem na co zwrocic uwage....

Notka – mnie zaczęło boleć podbrzusze we wtorek ok. 15 tej, myślałam, że to ze stresa w pracy, w domu łyknęłam nospe, a potem drugą i nie przeszło, przed snem łyknęłam jeszcze magnez bo zaczynałam czuć takie falowanie nasilenia bólu, pomyślałam że to skurcze i gdzieś skojarzyło mi się, że ktoś pisał, że na skurcze to magnez. Więc teraz łykam na zmianę nospę i magnez. Bo od wczoraj to mnie od 10:30 zaczęło boleć, a dzisiaj to już od początku pracy.
Jutro więc zalegam w łóżku, a w sobotę do lekarza.

hej dziewczyny :-)

krolewnazmarcepana nim się oglądniesz i będzie wołać że chce siusiu :-)

Kruczka super wieści . gratuluję

myszka_1405 ja z kielkownicą nie pomogę. nie znam się ;-) a co do ciężkich nocy to współczuję..ostatnio też miałam masakryczne i tej nocy się w końcu wyspałam.

a mi w końcu minęło moje "nic nie robienie" . Wzięłam się za porządki powolutku i jakoś tak mi z tym dobrze hehe.

miłego dnia dziewczyny :-)

Ehhhh jak wyłączyć funkcję 'nic nie robienia', klaudia może masz dla mnie jakaś dobrą radę? Bo ja to najchętniej cały dzień spędzam pod kocykiem w towarzystwie laptopa i książek....

Witajcie:-)Oj coś nieciekawa pogoda dzisiaj...Rozpaliłam w kominku, bo jakoś tak ziiiimno i czekam aż się w domciu zrobi milutko:-D Jeśli chodzi o USG, to powiem wam, że jak podobnie ja królewna nie wyobrażam sobie, żeby lekarz mi go nie zrobił na comiesięcznej wizycie. Chodzę prywatnie do najlepszego ginekologa w okolicy (nie przyjmuje już nowych pacjentów od 3 lat, bo ma tyle "starych"). Kolejki u niego większe niż na NFZ... I jestem bardzo zadowolona - ufam pani doktor bezgranicznie. A ona na KAŻDYM USG szczegółowo bada i mierzy maleństwo. Uważam, że to bardzo ważne, no i nie ukrywam uspokajające;-)

Notka – mnie zaczęło boleć podbrzusze we wtorek ok. 15 tej, myślałam, że to ze stresa w pracy, w domu łyknęłam nospe, a potem drugą i nie przeszło, przed snem łyknęłam jeszcze magnez bo zaczynałam czuć takie falowanie nasilenia bólu, pomyślałam że to skurcze i gdzieś skojarzyło mi się, że ktoś pisał, że na skurcze to magnez. Więc teraz łykam na zmianę nospę i magnez. Bo od wczoraj to mnie od 10:30 zaczęło boleć, a dzisiaj to już od początku pracy.
Jutro więc zalegam w łóżku, a w sobotę do lekarza.

dobrze robisz :tak: lozeczko, odpoczynek i wizyta u gina
ja dzis w pracy lyknelam nospe i mi przeszlo to pobolewanie, nawet wizyte na 14h mialam umowiona, ale odwolalam bo juz OK u mnie
ale tez zamierzam sie oszczedzac, poleze wieczorkiem, a jutro mam urlop :-)

Ehhhh jak wyłączyć funkcję 'nic nie robienia', klaudia może masz dla mnie jakaś dobrą radę? Bo ja to najchętniej cały dzień spędzam pod kocykiem w towarzystwie laptopa i książek....

yoohoosek, a co widzisz w tym zlego? :-D korzystaj ile wlezie!! nigdy potem nie bedzie juz takiego luzu ;-) ja uwazam ze to najlepszy pomysl na spedzanie ciazowego czasu jesienia, ba! nawet Ci zazdroszcze!! ;-)

Cześć dziewczynki,u mnie dzisiaj z rana nie za dobrze.Musiałam wezwać karetkę do babci,i wzięli Ją do szpitala,niestety coraz częściej się to zdarza,babcia ma 85lat.Ehhh...mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.
Ja się dzisiaj dobrze czuję,nic mnie nie boli,hmmm...mówią że jak nic nie boli to się nie żyje:-)
pscółka i spółka może przyspiesz wizytę,nawet dla swojego spokoju.

reklama
a wogole to chcialam sie zapytac jaka kielkownice poleciacie, moze nie dla nie bo ja nie przepadam za takimi rzeczami, ale dla mojej mamy by sie przydala.... a tak patrzylam na allegro to srednio wiem na co zwrocic uwage....

ja kupiłam u tego sprzedawcy, kiełkownica jest firmy Bio Natura i mozna od razu zamówić nasiona do kiełkowania
KIEŁKOWNICA kiełki gratis, poczta kurier paczkomat (2704250787) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z tego co się orientuję, one wszystkie wyglądają podobnie, nawet te syfony mają wszystkie czerwone, nie ma co przepłacać, patrz tylko na cenę i zeby sprzedawca był pewny:tak:

a mi już było lepiej.... a potem zjadłam jajo i znowu zdycham:-(

Do góry