majra
Fanka BB :)
witam się mgliście,
zapowiada się ospały dzień, i główka boli, a co u was?
zapowiada się ospały dzień, i główka boli, a co u was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe ja też to kocham, nasze 5 z nami śpi, do Małego też lgną jak głupie![]()
ale się dziś obżarłam ze zgryzoty, mój D tak mnie wkurzył że płacze co tylko mi się przypomni
dupa wiecie, jakbym miała żonę w ciąży to bym ją na rękach nosiła i była wdzięczna i starała się jakkolwiek umilić te miesiące, a nie jak kuźwa raz go prosiłam żeby bob mi kupił to zapomniał i jeszcze miał do mnie pretensje że jak to nic dla mnie nie robi, przecież na dzień kobiet kupił mi kolczyki![]()
czasem nie wiem jak reagować na jego inteligentne argumenty![]()
wiecie to jest straszne gdy facet chodzi do pracy i myśli, że przez to jest darem losu i jest taki cudowny i w ogóle ile on to nie robi. ja też to doceniam, ale ja cały czas jestem jakby w pracy a codziennie myślę, staram się zrobić coś z czego będzie się cieszył, idę do sklepu to myślę o nim żeby piwko miał czy coś, podkładam wsio pod nos, rozpieszczam, liściki do kanapek do pracy wkładam, niespodziankowe batoniki podrzucam do kurtki czy coś, codziennie rano przygotowane bokserki, t-shirt, skarpetki na stosiku ...
może powinnam przestać![]()