reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ludzie!!! Jak w Warszawie dzisiaj przypizdzilo!!!!!
Masakra. Ja chyba moja jesienna katanke musze zamienic na zimowa kurtke.
Kolega spod Wawy mowil, ze dzisiaj skrobal samochod. A gdzie polska zlota jesien?

Jak fajnie ze wreszcie weekend :)
Jutro mam sesje zdjeciowa z 4-msc szkrabikiem - ciekawe czy bezie wspolpracowal, he he :)

reklama
witam sie piatkowo :-)
u nas w otwocku tez zimno, moze nie skrobalismy szyb ale 0 bylo, no coz.... w koncu jesień ;-)
rany juz ni moge sie doczekac wieczoru i tego ze padne do wyrka i bede spala !!!! musze sie wyspac bo w tyg to lipa ;-) no ale takie sa skutki pracy w wawie i mieszkania pod nia ;-)
ale dosyc marudkowania, jutro ide sie bawic !!!! mamy slub i wesele w rodznie :-D mala juz doczekac sie nie moze i gada jak to ona tanczyc bedzie w swojej kreacji ;-D hehe :-)
lece dalej popracowac, zeby nie bylo ze sie tylko lenie ;-) wpadne jeszcze pozniej, milego dznia :-D:laugh2:

Ewa nie tylko w Warszawie przymroziło!!Myszka ja także jutro idę sie bawić!Dobrze, że przejrzałam na tyg swoje sukienkę żadna nie chciała sie dopiąć!!

u nas też zimno.
Szliśmy do przedszkola to 0 było. wrrr za wcześnie na to!
A młody się tak cieszył jak szron widział na trawie i samochodach. Ach ta rodość dzieciaków :-)

Ewafoto pozwoliłam sobie zerknąć na Twojego bloga. Oglądnełam kilkanaście zdjęć i naprawdę piękne!!:tak:

Klaudia011 - dziekuje, ciesze sie, ze sie podoba :)
myszka1405- -dobrej zabawy, nasza tez uwielbia tancowac na weselach :)

Tak mi szybko czas leci :) Sama nie wiem, czy to dobrz czy zle. W sumie dobrze, bo szybko mi zleci zeby ujrzec swoje dziecko :))

hej

u nas bardzo zimno było rano 3 stopnie i okropna mgła na dodatek samochód mi dziś nie chciał odpalić bo troszkę za mało benzynki w baku a jeżdżę na gazie więc lipka i rano Ł musiał zawieść Fifę do przedszkola a mnie do sklepu. Dziś wyjęłam kurtkę zimową dobrze że była kupiona trochę większa więc mam nadzieje że wystarczy do końca zimy. Co do butów zimowych to ja polecam trekkingowe super sprawdzają się w zimę nie ślizgają się i są cieplutkie i oddychające.

O coś takiego może nie są piękne ale ciepłe i wygodne
http://www.tksport.pl/product-pol-21642-Buty-Trekkingowe-Damskie-Justine-Winter-CAMPUS.html

Pozdrawiam Was cieplutko

Ostatnia edycja:
Witam jesiennie-zimowo:)
U mnie nawet ladnie, piekne slonce choc chlodno:)
Od przedwczoraj czuje wyrazne przesuniecia ponizej pepka...czy to mozliwe ze to Male?:)

Ja mam codziennie przesmieszne sny, zawsze optymistyczne. Za to wieczorami nie moge obejrzec zadnego filmu do konca bo zasypiam:))

Milego dnia Kochane:)

Witajcie u nas dziś przed 7 było -2 :eek: o zgrozo dobrze, że z Mają mogłyśmy leżeć w łóżeczku, nie chciała iść do przedszkola więc pomyślałam że w sumie może posiedzieć ze mną w domku :-)
Jak pomyślę, że w pn mam wracać do pracy to mi się odechciewa, rozleniwiłam się przez ten tydzień :zawstydzona/y:

Jak pomyślę, że w pn mam wracać do pracy to mi się odechciewa, rozleniwiłam się przez ten tydzień :zawstydzona/y:

ankzoc
- to nie ty pisalas, ze z koncem pazdziernika na zwolnienie? Wie jeszcze tylko 2 tygodnie, wytrzymasz :)
Ja z koncem listopada na zwolnienie, ale juz sie nie moge doczekac, tym bardziej, ze jak tak zimno, to sie czlowiekowi odechciewa wszystkiego, a przeciez bedzie jeszcze zimniej...

reklama
Do góry