reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja mialam pierwszy raz opryszczkę, ale wtedy nawet nie wiedzialam o ciąży...
O jakiś zagrożeniach nie słyszałam :/

A tu brzusio... :p

17092012840.jpg

17092012844.jpg

Marika to jest duzy brzuch???? Masz sliczny malutki brzunio, ja to moze nie bede pokazywac mojego hahha

reklama
Marika ale masz słodki brzuszek, taka mała kulka :-D

ladies ja mam takie pajączki że szkoda gadać :( ale u mnie to rodzinne, bo moja mama ma tak straszne, że wstydzi się pokazywać nogi, no ale może kiedyś sobie zoperuję, tylko jak ktoś już chyba napisał, jak tylko zoperujesz to znowu wychodzą:-:)-(

Witajcie :)
Z pisaniem, to nie macie umiaru :-D tyle stron w ciągu przedpołudnia :szok:
aisak, też się okropnie boje tego bólu, znieczulenia, zakładania cewnika. Ale moje dziecko czekało na poród do 41 tygodnia, niestety jak sie urodziło to juz nie oddychało, więc chyba nie chciałabym przeżywać tego samego jeszcze raz. A ból chyba pokonam, połykając tony apapu :-D

ale piekne dwa brzusia!!!:) tez sie pochwale swoim:) moze jutro musze zdjecie cyknac:)

lenka te
z jestes mlodziutka:)i takie problemy:(ehhh mamy przewalone
ale musimy akceptowac siebie i lubic :))ja jestem takiego zdania ze mam dwie rece dwie nogi jestem sprawna osoba i zdrowa i to jest dla mnie wazne:)) a to ze mam krzywy zab czy rozstep czy pajaczki,pryszcza to zadna katastrofa...:))
yohosek
ale pajaczkow sie chyba nie operuje tylko zylaki
pajaczki mozna usunac np. laserowo.. tzn zamknac je... ale to koszt jest chyba nie taki maly:(((

reklama
Do góry