reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ja właśnie uspałam mojego 4 miesięcznego chrześniaka

oby pospał jak najdłuzej

Mi dziś jakoś się nic nie chce a do tego bym chętnie położyła się w łóżku i zasnęła ....ale jeszcze jedno dziecię jest w domku

reklama
o rany !!!! jeszcze pol godziny i do domu !!!!
no jeszcze wczesniej po mala do przedszkola :)

dzis jakby ktora miala dzieci lubiace bajki to na disney junior o 18:30 krol lew III :)
moja uwielbia - ogladala I czesc to sie zakochala :) teraz czeka z niecierpliwoscia na kolejna :)

zreszta niektore kobiety bez zadnych kremow itp beda miec piekne cialo bez rozstepow a inne smarujac sie specyfikami z najwyzszej polki i tak beda je miec...niestety taka prawda

coś w tym jest. ja w pierwszej ciazy stosowałam z rossmana balsam który kosztował 11zl i nie mam ani jednego rozstępu.

odebrałam moje wyniki morfologii i cała lista innych. i wszystko wyszło prawidłowo. ale odetchnęłam!! :-)

co do rozstępów to mimo smarowania mam je ale moją skóra ma skłonności do blizn i tym samym rozstępów

no ale cóż obiłam co mogłam pozostało zaakceptować to co zostało i tyle

O rany nim przeczytalam wszystko to trwalo to 2h ale dalam rade :)
O porodach juz po temacie bedziemy o nich pisac w kwietniu :-) a tak jak mowilyscie, kazda ktora juz rodzila i jest w ciazy wracaja wspomnienia i nie zauwazylam zeby ktoras z nas narzekala, a byly rozne.
A co do kremow lwica ja w 1 ciazy stosowalam zwykla oliwke i nivejke, a w drugiej ciazy krem przeciw rozstepom kolastyny, a po porodach zeby jak najszybciej miec plaski brzuszek stosowalam juz w pierwszej dobie krem wyszczuplajacy i ujedrniajacy i nie moge narzekac, Za kremy placilam okolo 15zl a nie mam zadnego roztepu i mimo 2 ciaz mialam plaski brzuch, ale moze to kwestia urody. Jedne beda mialy brzuszek nawet po jednym porodzie a inne urodza 5 i plaskie jak deski. To hormony i geny robia swoje.
Powodzenia kazdej zycze oby bylo bez rozstepow, ale mimo wszystko lepiej nawilzac. Ja juz sie smaruje :)
Ide ogladac TVN o wyrodnych surogatkach!!!!

Mam pytanie do was dziolszki. Mialyscie opryszczke wargowa "zimno" w ciazy? Bralyscie cos na to, mnie ostatnio lekarz wystraszyl ze to bardzo niebezpieczne i jak bede nastepnym razem zeby mu powiedziec ze ma mi cos przepisac na tego wirusa. Wiecie cos na ten temat?

Przepraszam z tedo wszystkiego zapomnialam sie przywitac z nowymi ciezarowkami :) Witajcie Myszka i Maritka.
Lwica
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i zycze udanego wieczorku....

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli chodzi o rozstępy ja smarowałam sie oliwką i przy pierwszej ciąży pojawiło się tylko kilka , a przy drugiej już trochę więcej, no trudno i tak uważam że nie jest żle

ladies ja mam 25 lat a już rok temu miałam jedną nogę robioną operacyjnie, druga też powinna być zrobiona, zresztą na tej operowanej widze że jeszcze z rok i będzie wyglądać jak przed zabiegiem, niestety to cholerstwo wraca, no i pajączków też mam coraz więcej. Piersi nie dosyć ze mam małe to jeszcze nie zbyt atrakcyjne, ale pocieszam sie ze swoją głóną rolę wypełnły, bo dzieci wykarmiły i mam nadzieje że teraz też nie zawiodą

ankzoc super że z córeczką już lepiej

Witam nowe dziewczyny na forum

królewnazmarcepana uwierz chciałabym być taka nieświadoma zagrozeń jak w poprzednich trzech ciązach ale po poronieniu po prostu się nie da, znam ten strach przy wizycie w toalecie, głupie ukłucie, jakaś głupia myśl, niedługo zaczynałabym 3 trymest , szykowałabym wyprawkę, pomimo że jestem teraz w ciąży nie zapomnę nigdy , to zmiania całe życie, kto nie doswiadczył nie zrozumie

do południa było ok a teraz mnie mdli i dzisiaj dzień bez drzemki
miłego po południa

Do góry