reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

eh te szczepionki trzymam kciuki żeby nie wpłynęły źle na małego.
Dziękujemy za buziaki :-):-)
Dziś jedziemy do teściów na weekend już się boje no i znów zrobię zaległości na BB

reklama
Trzymam ciągle kciuki, Smile!!!!!

Ja dzisiaj wyłozyłam spacerówkę cieplą podpinką. I zastanawiam się, jak kocykiem przykryć, skoro między nogami na materiał przypięty do rączki... Hm...

U nas dzisiaj 8stopni było, w słońcu jest aktualnie 15, ale wieje. Jak Młody sie obudzi to mykamy na spacerek. Wstyd się przyznac, ale codziennie nie chodzimy... Zawsze jest coś ważniejszego, niestety... :/

I nie pamimętam co komu, bo Młody się przebudził,musiałam polelac.

Aaa, w Lidlu rajstopki tylko w rozmiarach 92 i więcej... :/

lenka u nas w ksiażeczce zdrowia też te numery... ale wierze, że jakby był jakiś osad w szczepionce, to by lekarka nie podała, więc mam nadzieje, że szczepionka nic nie spowodowała...

A bym zapomniała Smile jesteśmy z Wami. Codziennie się za Was model wierze że będzie wszystko dobrze buziaki eh bardzo bym chciała pomóc

Dziewczyny z Lodzi i Zgierza oraz okolic

Zapraszam na sesje zdjeciowe. Zaczelo sie u mnie od zostania mama ponad rok temu, wiec wiem jak wpolpracowac z maluszkami oraz z tymi juz nieco odrosnietymi tez.
Zdjęcia wykonuję w okolicy Strykowa, Łodzi i Zgierza.
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć http://www.mozefotke.blogspot.com

Pscółka, niby można,ale ten materiał na nóżki lipnie się trzyma. A tak to przynajmniej mam pewność, że nie odpadnie... Planuję iść do garażu po spacerówkę od gondoli, stabilniejsza i rozkladana na płasko. Na parasolkę Jeszcze przyjdzie czas, no, ale nie chce się iść. :)

Gondolę trzeba wywieźć, Młody niby się jeszcze mieści, ale już czas, żeby przekladać się do spacerówki.
Któraś jeszcze użytkuje gondolę? :)

Witam Smile_ ciągle myślami przy Was.

ja chyba musze pokombinować jak konik pod górkę, psiapsióla oddała mi mój śpiworek, ale muszę oddać, bratowej męża, gondole :[ $%^^&***)((&^&%^^%^$ :wściekła/y: bo jak 3 lata stała to był ok, ale jak my zaczęliśmy jej używać to tydzień temu zadzwoniła uradowana, że sprzedał wózek i na listopad potrzebny do oddania o_O nawet się kurna nie zapytał, czy ja mam ochotę dziecko do spacerówki przerzucić wrrrrr A mówiłam mężowi, że tym razem chce kupić własny by uniknąć podobnych ceregieli :[ to nie, bo szkoda kasy. dobrze, że mój brat ma jeszcze tego staruszka x-landera.. tylko trzeba go naprawić :-( a już kasę w naprawę TAKO włożyliśmy. DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ tym razem od innej strony. I Olek w gondole od x-landera nie wejdzie bo ona ma 75 cm dł...:-( no i nim dojedzie z Krakowa to tez chwilę zajmie.

Hej,ale tu nastukalyscie:-) czytam i czytam ale chyba pominelam cos o Smile?? Czy cos sie dzieje? Ja ubierania młoda w body z dl rekawem sweterek i kurtka z poleram , czapka, rajstopki skarpety spodnie i ciepły koc. Jak wieje albo jak mi samej zimno w rece to zakładam młodej lapki, ale takie nie za grube. Byłam dzisiaj w pepco i kupiłam tyle ciuchów młodej ze szok;-) a w tym kombinezonik z polarem i rekawiczkami za 50 zł:) wiem miałam nie kupować ale sie skusilam na ten kombinezon:tak: Fel niestety tak bywa z pożyczonymi rzeczami:( przykro mi:( ahh widział fajne buty z lasocki ale 200 zł kosztowały :( tyle co dziś wydalam na Lenke:/ i szkoda mi ich kupić ale w adidasach chodzić nie bede w zimie:zawstydzona/y: jutro jedziemy znowu na grzyby:) mam nadzieje ze przez te przymrozki cos urosło ;-) I nie wiem co jeszcze miałam odpisać :dry:

reklama
Fel: ja mam ten sam problem :wściekła/y: Pożyczyliśmy gondolę wraz z nosidełkiem od kolegi mojego męża. Ja chciałam kupić choć nosidełko, by mieć nowe. Ale mąż się uparł. No i oczywiście żona kolegi w ciąży i na koniec października ma termin: czytaj oddawać pożyczony sprzęt. Gondolę pal licho, bo w spacerówce jesteśmy własnej ale nosidełko!!!!! W czym ja będę ją wozić? Kupować nowy? Na fotelik Michalina za mała :angry: Nie wiem co mam robić. Ech szkoda gadać. JUŻ NIC NIGDY NIE POŻYCZĘ OD NIKOGO!!!
Smile: ja też Krakowem.jestem myślami z Tobą. Kraków jest szczęśliwym miastem.

Do góry