reklama
Trzymam ciągle kciuki, Smile!!!!!
Ja dzisiaj wyłozyłam spacerówkę cieplą podpinką. I zastanawiam się, jak kocykiem przykryć, skoro między nogami na materiał przypięty do rączki... Hm...
U nas dzisiaj 8stopni było, w słońcu jest aktualnie 15, ale wieje. Jak Młody sie obudzi to mykamy na spacerek. Wstyd się przyznac, ale codziennie nie chodzimy... Zawsze jest coś ważniejszego, niestety... :/
I nie pamimętam co komu, bo Młody się przebudził,musiałam polelac.
Aaa, w Lidlu rajstopki tylko w rozmiarach 92 i więcej... :/
Ja dzisiaj wyłozyłam spacerówkę cieplą podpinką. I zastanawiam się, jak kocykiem przykryć, skoro między nogami na materiał przypięty do rączki... Hm...
U nas dzisiaj 8stopni było, w słońcu jest aktualnie 15, ale wieje. Jak Młody sie obudzi to mykamy na spacerek. Wstyd się przyznac, ale codziennie nie chodzimy... Zawsze jest coś ważniejszego, niestety... :/
I nie pamimętam co komu, bo Młody się przebudził,musiałam polelac.
Aaa, w Lidlu rajstopki tylko w rozmiarach 92 i więcej... :/
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - a nie można rączki wypiąć, chyba jeszcze nie potrzebna?
Dziewczyny z Lodzi i Zgierza oraz okolic
Zapraszam na sesje zdjeciowe. Zaczelo sie u mnie od zostania mama ponad rok temu, wiec wiem jak wpolpracowac z maluszkami oraz z tymi juz nieco odrosnietymi tez.
Zdjęcia wykonuję w okolicy Strykowa, Łodzi i Zgierza.
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć http://www.mozefotke.blogspot.com
Zapraszam na sesje zdjeciowe. Zaczelo sie u mnie od zostania mama ponad rok temu, wiec wiem jak wpolpracowac z maluszkami oraz z tymi juz nieco odrosnietymi tez.
Zdjęcia wykonuję w okolicy Strykowa, Łodzi i Zgierza.
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć http://www.mozefotke.blogspot.com
Pscółka, niby można,ale ten materiał na nóżki lipnie się trzyma. A tak to przynajmniej mam pewność, że nie odpadnie... Planuję iść do garażu po spacerówkę od gondoli, stabilniejsza i rozkladana na płasko. Na parasolkę Jeszcze przyjdzie czas, no, ale nie chce się iść.
Gondolę trzeba wywieźć, Młody niby się jeszcze mieści, ale już czas, żeby przekladać się do spacerówki.
Któraś jeszcze użytkuje gondolę?
Gondolę trzeba wywieźć, Młody niby się jeszcze mieści, ale już czas, żeby przekladać się do spacerówki.
Któraś jeszcze użytkuje gondolę?
Witam Smile_ ciągle myślami przy Was.
ja chyba musze pokombinować jak konik pod górkę, psiapsióla oddała mi mój śpiworek, ale muszę oddać, bratowej męża, gondole :[ $%^^&***)((&^&%^^%^$ bo jak 3 lata stała to był ok, ale jak my zaczęliśmy jej używać to tydzień temu zadzwoniła uradowana, że sprzedał wózek i na listopad potrzebny do oddania nawet się kurna nie zapytał, czy ja mam ochotę dziecko do spacerówki przerzucić wrrrrr A mówiłam mężowi, że tym razem chce kupić własny by uniknąć podobnych ceregieli :[ to nie, bo szkoda kasy. dobrze, że mój brat ma jeszcze tego staruszka x-landera.. tylko trzeba go naprawić :-( a już kasę w naprawę TAKO włożyliśmy. DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ tym razem od innej strony. I Olek w gondole od x-landera nie wejdzie bo ona ma 75 cm dł...:-( no i nim dojedzie z Krakowa to tez chwilę zajmie.
ja chyba musze pokombinować jak konik pod górkę, psiapsióla oddała mi mój śpiworek, ale muszę oddać, bratowej męża, gondole :[ $%^^&***)((&^&%^^%^$ bo jak 3 lata stała to był ok, ale jak my zaczęliśmy jej używać to tydzień temu zadzwoniła uradowana, że sprzedał wózek i na listopad potrzebny do oddania nawet się kurna nie zapytał, czy ja mam ochotę dziecko do spacerówki przerzucić wrrrrr A mówiłam mężowi, że tym razem chce kupić własny by uniknąć podobnych ceregieli :[ to nie, bo szkoda kasy. dobrze, że mój brat ma jeszcze tego staruszka x-landera.. tylko trzeba go naprawić :-( a już kasę w naprawę TAKO włożyliśmy. DOBRY ZWYCZAJ NIE POŻYCZAJ tym razem od innej strony. I Olek w gondole od x-landera nie wejdzie bo ona ma 75 cm dł...:-( no i nim dojedzie z Krakowa to tez chwilę zajmie.
iza876
Hej,ale tu nastukalyscie:-) czytam i czytam ale chyba pominelam cos o Smile?? Czy cos sie dzieje? Ja ubierania młoda w body z dl rekawem sweterek i kurtka z poleram , czapka, rajstopki skarpety spodnie i ciepły koc. Jak wieje albo jak mi samej zimno w rece to zakładam młodej lapki, ale takie nie za grube. Byłam dzisiaj w pepco i kupiłam tyle ciuchów młodej ze szok;-) a w tym kombinezonik z polarem i rekawiczkami za 50 zł wiem miałam nie kupować ale sie skusilam na ten kombinezon Fel niestety tak bywa z pożyczonymi rzeczami przykro mi ahh widział fajne buty z lasocki ale 200 zł kosztowały tyle co dziś wydalam na Lenke:/ i szkoda mi ich kupić ale w adidasach chodzić nie bede w zimie jutro jedziemy znowu na grzyby mam nadzieje ze przez te przymrozki cos urosło ;-) I nie wiem co jeszcze miałam odpisać
reklama
wawka2013
Fel: ja mam ten sam problem Pożyczyliśmy gondolę wraz z nosidełkiem od kolegi mojego męża. Ja chciałam kupić choć nosidełko, by mieć nowe. Ale mąż się uparł. No i oczywiście żona kolegi w ciąży i na koniec października ma termin: czytaj oddawać pożyczony sprzęt. Gondolę pal licho, bo w spacerówce jesteśmy własnej ale nosidełko!!!!! W czym ja będę ją wozić? Kupować nowy? Na fotelik Michalina za mała Nie wiem co mam robić. Ech szkoda gadać. JUŻ NIC NIGDY NIE POŻYCZĘ OD NIKOGO!!!
Smile: ja też Krakowem.jestem myślami z Tobą. Kraków jest szczęśliwym miastem.
Smile: ja też Krakowem.jestem myślami z Tobą. Kraków jest szczęśliwym miastem.
Podziel się: