reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

witam kobitki moja Ole dziś wysypało po brzuszku i tak czytam w necie ze to możne trzydniówka była objawy by sie zgadzały i nie wiem czy jutro biegnąć do lekarza z tym czy pojutrze mam i tak przyjść na kontrole umówioną :confused:
gorączka opadła na szczescie zaczeła dzis jejśc mało bo mało ale juz je ale tylko zadkie ugotowałam jakbłko z banenem taka papke i ja na wymioty brało to na soku sie skonczyło mleko tez bez dodatków musi byc zobacze z rana ta wysypke przy swietle dziennym i co sie jutro wklaruje jeszcze jak nic sie nie bedzie działo to poczekam do piątku na wizyte a jak nie to jutro

Ostatnia edycja:
reklama
teoretycznie przy 3- dniówce między gorączką a wysypką jest odstęp...ale zawsze to może byc postac poronna choroby. Koniecznie bym pokazła...na wypadek gdyby to było uczulenie na któryś lek

Wawka - zdrówka!!!

Fel - my ciągle w wanience. Dopóki Młody nie siedzi samodzielnie, bo nie mamy wanny.Planuję w brodziku go myć jak będzie siedział.

Pscółka - świetne zabawki. :) nad książeczka tez sie zastanawiałam, ale mam mega dużo zwykłych, więc nie ma sensu chyba. A ciągle jeszcze dokupuję. ;)

Zozzolka - ja się w końcu przymogłam, bo kasa na te sloiczki idzie masakrycznie... może jedynie deserki będę kupować przy tych cenach owoców to wszystko jedno, czy banana ja zblendowałam, czy jest już w słoiczku. A u twojej Małej to faktycznie może być trzydniówka.
ł
dzisiaj na obaidek Młody dostal swojską dynie ze swojskimi ziemniaczkami. Jeszcze nie widziałam, żeby tyle na raz zjadł.

O, pytanko mam, czy objawem ząbkowania jest ulewanie? Zdarzyło nam się dzisiaj dwa razy, wczoraj raz...

teoretycznie przy 3- dniówce między gorączką a wysypką jest odstęp...ale zawsze to może byc postac poronna choroby. Koniecznie bym pokazła...na wypadek gdyby to było uczulenie na któryś lek
czyli myslisz ze mogła to by byc trzydniówka? bo dzis temp juz nie było
w sumie tak gdybam a od czego cholera sa lekaze :angry:

anka pewno ulewanie tez moze byc bo dziećki nasze wypychaja łapki do buzi u nas jakos ulewanie ustało odpukac nawet juz nutrition nie dodaje
ja tez bym gotowała ale skolei nie moge sie przemuc do wazyw z ogórdka mojej tesciowej ciagle widze jak koty załatwiaja tam potrzeby wrrrr

Ostatnia edycja:
zozzolko a zaczęłaś podawać antybiotyk ?? bo jak tak to teraz się nie dojdzie. i tak musisz go dać do końca. Poszła bym do lekarza najlepiej pediatry, nie rodzinnego.

zozolka ona jest mała wiec ja radziłabym jednak to skonsultowac, moze to 3 dniówka a moze uczulenie na lek

bardzo intensywnie zastanawioam sie nad wanna, bo kapie w pokoju a olek strasznie rozlewa, tylko z eja mam maciupenką łazenkę, 1,5 m na 2 m, nie dosyc ze musiałabym się schylac lub na kolanach klęczeć, ubierac na pralce to musiałbym dogrzewac łazienkę no i muszę przechodzić koło dzrzwi wyjsciowych i sama nie wiem

mam wazne pytanie jak było z waszymi pociechami po zczepieniu, olek we wtorek był szczepiony, wieczorem miał 37,9, w nocy 37,2 , wczoraj po południu 37,5 wieczorem 37,2 no i nad ranem 37,7, i teraz tez raczej coś jest, i mi się wydaje ze to jednak nie po szczepieniu, po poprzednich szczepionkach było ok , chłopcy tez nigdy temp nie mieli, chce jechac do lekarza, jak było u was

Kurcze dziewczyny mam problem... Moze cos poradzicie bo ja nie wiem jak gryźć temat... Chodzi o ssanie kciukaa... Mania potwornie ssie... Prubuje jej podmieniac na smoczek ale on wypada i wchodzi od razu kciuk... Szczegolnie przy zasypianiu... Jak wyciagam to sie wybudza i ryk... Co z tym robic???

jesoooo gwiazdki w oczach mam *_* tak mnie ząb nagle zaczął bolec :-( makabra....nie dość, ze to kupę kasy to jeszcze ten ból przy leczeniu...po pierwszym kanałowym się zraziłam skutecznie do dentystów :-(

reklama
zubka dzięki dzwoniłam do lekarza i powiedziała ze do 3 dób moze byc temp, wiec czekam

anila nie mam zadnego pomysłu :no:, jedynie zeby odwracac uwage

fel wspolczuje i bolu i wydanej kasy, m jechał odebrac samochod, wazne za naprawiony ale ile to bedzie kosztowało to nie wiem. A do dentysty m idzie w przyszłym tyg a ja za 2 tyg, cos czuje ze na jednej wizycie to sie nie skonczy, a m ma do leczenie kanałowego wiec pieniazki poopłyna

dzis było u nas 0, wyjełam kurtki zimowe i odswiezyłam, po niedzieli chce jechac buty kupic chłopakom i czapki bo wszystko za małe

Do góry