Witam
Smile Wiem, że to łatwo powiedzieć, że będzie dobrze. Ale Franio to bardzo dzielny chłopczyk i ma wolę życia. Odgońcie czarne myśli i korzystajcie z chwili. Buziaki dla tego małego rozbójnika
My też mamy projektantkę, ale nie mamy umowy na nadzór i czasami mam wrażenie, że panowie naszymi projektami sobie tyłek podcierają.
A kibelki to ja wybierałam z własną nakładką sedesową
i dobrze, bo sklepowa (na oko identyczna) nie pasowała, a nasza pasuje
mała rzecz a cieszy
Dziewczyny tak piszecie o zmywarkach, a ja przez przypadek się dowiedziałam, że uzywając krótkich programów zjadamy te środki do zmywania. Wyszło to przy reklamacji. Krótki program nie nadąża rozpuszczać tabletki i albo trzeba dawać pokruszoną (cieżko sie kruszy) albo płyn.
My używamy teraz długich programów, a jak włożę coś dla dziecka, to zawsze przepłukuję jeszcze wodą.
Wiążę też z tymi tabletkami pojawienie się u mnie różnych uczuleń pokarmowych.
A u nas ząbkowanie na całego. Idą dwie dolne jedynki - prześwitują przez dziąsełko. Bartek cały czas pipczy, stęka, jęczy, marudzi, beczy itp.... dobrze, że jestem u rodziców, bo nie da się go teraz na chwilę odłożyć. Ale już widzę pod światło, że dziąsełko się przecina pod jednym ząbkiem, więc mam nadzieję, że szybko pójdzie i wórócimy do normalności (przynajmniej na jakiś czas.