reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Oj mój też mógłby mnie na lody zabrać... :-D
Co prawda jakiś miesiac temu byliśmy, ale to po moim długim marudzeniu że chcę iść na lody ;-), albo jak mu pomarudziłam to mi pojechał po jabłecznik, lody i maliny, bo chciałam zjeść na ciepło... ;-)
Ale jak wiadomo - chciałoby się żeby sam z siebie na to wpadł, a nie po moim marudzeniu :-D:-D:-D

Jutro mam wizytę u ginki (ostatnią :-)) to wracając luknę w kauflandzie czy nadal są huggies, choć ja już na wszelki wypadek wolę kupić te większe, jeśli by też były... W carrefour, realu i tesco nie widziałam tych beżowych, więc kaufland to chyba ostatnia deska ratunku (oprócz allegro, ale z wysyłką to już nie ta cena) - zawsze trochę taniej niż pampers premium care, o ile te w ogóle będą modemu odpowiadać...

Dobra, zmykam już, trzebaby wyskoczyć wreszcie z piżamy i zacząć dzień :-D
Odezwę się wieczorkiem lub tradycyjnie jutro z rana, ale podczytywać z telefonu jak zwykle będę cały dzień, tak się już wciągnęłam :-)

Dzięki, Phel!
Dziewczyny, wszystkie się doczekacie! Wiem, że łatwo mi mówić, ale naprawdę to już absolutny finisz:-D a potem jak człowiek rodzi, to sobie myśli: i gdzie mi się tak spieszyło??
PS - wrzuciłam też zdjęcia córy :-D

reklama
Do góry