niespodzianka urodzinowa
Początkująca w BB
Kochane Kwietniowki a moj objaw to lenistwo nawet pisac mi sie nie chce heh dzis z ledwoscia poszlam pod prysznic poza tym dobrze no moze jak sie mala nadzwigam to czasem brzuch daje znac no ale co zrobic, wychodza jej dwa zabki 4 i ma takie napuchniete dziasla i placzek straszny dzis zeby nie nosic to ja wzielam o 19 do wozka parasolki i 20 m od domu na lawce na przeciwko ronda usiadlam dalam klucze do zabawy i 30 minut odpoczynku bo w domu moge zapomniec i do tego malo spi w dzien juz sie bojke jak brzuszek bede miec jak sobie poradze, znalazlam na alegro bardzo fajne spodnie ciazowe wiec zaraz link wam wrzuce moze trafie w niektore gusta nasze szczescie tez jest niespodzianka ale juz jestem zakochana po uszy ja ogolnie kocham dzieci kiedys w przedszkolu pracowalam i tak siedze i mysle jak bedzie wygladac itd. na koniec 1 ciazy ze wzgledu na lekka cholestaze mialam usg co 2 tyg i jeden ginekolog staruszek moze 70 lat zrobil mi gratis usg 4 D bOZE NO PLAKALAM ZE SZCZESCIA to bylo takie realne ciekawe czy w tej ciazy tez mi zrobia ale by bylo fajnie. co do porodu mioalam szybki 5h ale ciezki bpo skurcze byly ogromne w tej skali na ktg a na koniec wysiadla mi macica i nie moglam lozyska urodzic lekarka mnie pilnowala bo stracilam 450 ml krwi i juz ciezko bylo ale na szczecie mam wytrzynmaly organizm i dalam rade ale bolalo bardzo bo musialam je na sile wrecxz urodzic bo ta oxytocyne co podali to nie zadizlaalo na mnie wcale , ale o kolejnym mysle pozytywnie mowili ze skoro 1 byl tak silny i szybki to 2 sie w domu urodzi zanim sie zorientuje tym bardziej ze taka mala przerwa. MAMOKRUSZYNKI ja jestem wczesniak z 32 tc i wszystko ze mna oki nosze okulary ale tylko -1 i jestem kiepska z matmy heh ale tak to oki , a Kornelcia jest zdrowa sliczna starsza siostra co do MAM z plamieniami jeszce raz polecam herbate ciazowa www.dziecisawazne.pl tu przepis bedzie, a tutaj spodnie SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. S (2592142997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nie wiem ktory kolor wybrac