reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny oszalałam z tą wiosną! Wyciągnęłam z szafy wiosenną kurtkę i tak jak Zibka też nie dopinam jej do końca, ale wygląda fajnie :D Adidaski też już wyciągnięte z szafy.

Zamówiłam sobie na Allegro 4 szaliki wiosenne!!! oszalałam! jakby któraś miała ochotę to mnie urzekły te kolory JAKOŚĆ! Piękny Szal DUŻY KOMIN Tunel chusta WIOSNA (3001385900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Na termometrze mam 11 stopni w cieniu!!!! :-)

pozdrawiam wiosennie

reklama
he, he. ja nie wychodzę z domu, butów nie zakładam, a kurtkę mam tylko zimową. chyba jedyny plus leżenia ;-) ale za 2 dni wizyta u gina (a nawet 2, bo po „moim” ginku jeszcze wizyta w klinice, w której chcę rodzić) i trzeba będzie wyjść (huraa!! tylko w czym? :sorry2:)

też się mieszcze tylko w płaszczyku zimowym co kupiłam w styczniu a o kurtce wiosennej to moge zapomnieć, pocieszam sie tym ze juz niedługo....a wg gin nawet w ciagu 2 tyg moze mnie ruszyc :szok::no:

Mnie tez nie cisną buty, wogole to już smigam w adidasach bo trapery sa za ciężkie :/ ale tez zauważyłam ze mi palce puchna bo tez obrączka nie mogę ruszać a nieraz to mi sama sie luzowala:dry: a teraz jak bym chciała zdjąć to sie muszę nameczyc:dry:

ja obrączkę zdjęłam już dawno, bałam się widma zasiniałego palca ;)

a ja dziś wyskoczyłam w balerinkach :D można się poczuć lekko nie mając na sobie tych ciężkich ubrań. pomijając fakt, iż sama jestem ciężka ;)

reklama
Cześć, witam wtorkowo... Powiem wam że ja w niedziele też już myślałam że się zaczęło... Cały dzień miałam skurcze, a wieczorem były już co 10 minut i dość bolesne... Zdecydowałam sie jechać na IP ale wzięłam kąpiel i jakoś na szczęście sie uspokoiło... Wczoraj przeleżałam cały dzień bo miałam stracha, ale dziś już nie wytrzymałam... pogoda taka piękna że wybrałam się na krótki spacer, no i wyprałam pierwszą partię ciuszków dla maluszka, oj jest tego trochę więc trochę prań będzie, a w sobotę przywiozę drugie tyle od siostry...:-)

Pola, witam cieplutko...

Z tymi ludźmi to różnie bywa, ostatnio u lekarza stałam a jakiś "pan mąż" posadził dup.. na kanapie i ani myślał ustąpić miejsca, dopiero pielęgniarka zwróciła mu uwagę... A innym razem w markecie starszy pan sam z siebie przepuścił mnie w kolejce , wyjął mi wszystkie zakupy z koszyka na taśmę i jeszcze pomógł do reklamówek zapakować... :-) więc chyba nie ma co mierzyć wszystkich jedną miarą...

Ja też muszę o jakimś płaszczyku wiosennym pomyśleć i o balerinkach, bo już dość mam tych zimowych ubrań... :baffled:

Miłego popołudnia dla wszystkich... :-)

Do góry