reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja to chyba uwierzę, że będzie dobrze jak będę wychodzić z małym ze szpitala

Lenka- a kopnij ty w tyłek tego teścia, no jasne troje dzieci i jeszcze do tego dorosłemu chłopu usługiwać, przepraszam za dosłowność, ale tobie też należy sie coś od życia, a tym bardziej teraz to tobie powinni pomagać

życzę udanego weekendu

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Podczytuję Was, ale mam mega doła i nawet nie wiem co pisać. W środę byłam u swojej lekarki prowadzącej i odebrała mi całą nadzieję, że będzie jeszcze dobrze... W poniedziałek i środę mam wizyty w Poznaniu, zobaczymy co będzie.

Nie umiem się już cieszyć z tej ciąży, jestem zła na siebie, obwiniam się, że to ja czegoś nie dopatrzyłam, zaniedbałam... Ehh... lepiej nie będę już więcej pisać bo wprowadzam depresyjny humor.

Życzę Wam miłego weekendu :)

właśnie ona nawet nie robiła mi usg, ale powiedziała że ten dr co mi robił, do niej dzwonił i że to worek rdzeniowy jest. Zapytałam się czy to mogłoby być cokolwiek innego to stwierdziła, że nie no i że mam szczęście bo to najlżejsza z możliwości a dziecko w najlepszym wypadku będzie miało niedowład nóżek, pęcherz neurogenny itp... A mi lekarz po usg powiedział, że nie ma pojęcia co to jest... komu wierzyć? Między sobą więcej gadają, a przede mna coś ukrywają?

madan- poczekaj do konsultacji u poważnych lekarzy, czasem nie jest tak źle jak na początku wygląda, będę trzymała kciuki, żeby wszystko było ok

Madan nie wiem co ci napisać, bedę się modlić o zdrówko dla maleństwa, mam nadzieję że na tych konsultacjach będa mieć lepsze wieści, życzę Ci z całego serca tego.

Majra myslisz że jak ktoś tak był wychowany i przez całe zycie tak było to teraz to się zmieni, nie wierzę w takie kwiatki, po prostu już z tym nie walczę i syf w jego pokoju mnie nie rusza no chyba że jakiś gorszy dzień mam, a ostatnio same gorsze, stekam jak stara baba:zawstydzona/y:, teraz robię wszystko aby moi chłopcy po sobie sprzatali i mieli swoje obowiązki, a i tak nie raz jeszcze słyszę od swojej mamy że oni tacy mali, do czego , żeby po sobie naczynia do zmywarki włożyli, łóżko pościelili, a kiedy się mają tego nauczyć jak nie teraz.

Myślałam że na końcówce będziemy miały mniej zmartwień, ze te 1sze tyg najgorsze, a tu co rusz coś wyskakuję, tak chciałbym aby każda z nas mogła ze spokojem dotrwać do terminu, życzę tego sobie i Wam, no dobra wystarczy do 38 tyg.:happy:

w poniedziałek mam usg 4d, w środę jeszcze dodatkowo wizytę u profesora- tak mnie skierowali. A prenatalne miałam właśnie i to wykryli. Ale lekarz stwierdził, że są mądrzejsi od niego i dlatego mnie kieruje dalej, bo on nie ma pojęcia co to jest. Za to moja lekarka po konsultacji z nim przekazała mi takie wieści, że po prostu tylko płaczę...

reklama
madan nie płacz, Twój maluszek to czuję, na grudniówkach była jedna mama, która ma córkę z rozszczepem kręgosłupa chyba, i jej lekarze mówili ze będzie roślinką,a ma śliczną i mądrą córkę, nie chodzi i teraz nawet niedawno miała operacje, ale zobacz jakie były prognozy,a u Ciebie przecież prognozy są lepsze, jeszcze nic straconego, maluszek moze jeszcze śmigać tak ze za nim nie nadążysz

Do góry