reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

anila - no u nas od podstaw cały pokój był robiony, łącznie z malowaniem ścian (bo były brzoskwiniowe, a tu chłopak wyskoczył;-)) , zmianą tapety w drzwiczkach szafy, mam w planach także uszycie zasłon, tylko M-ek musi skończyć prace w drewnie, żebym mogła rozłożyć swój warsztat krawiecki:-D
Zrobiłam zdjęcie pokoju "przed" i już nie mogę się doczekać jak będzie wyglądał "po":-)

reklama
wiesz Pscółka trochę zazdroszczę takiego urządzania... nam brakuję na to jednego pokoju i młoda musi być z nami w sypialni póki co... do czasu aż nie zmienimy na coś większego. :-) a jak skończycie to koniecznie się pochwal efektami to jest zdjęciami przed i po... uwielbiam takie rzeczy...
i jeszcze jednej rzeczy Ci zazdroszczę - że potrafisz szyć... chciałabym się nauczyć... nawet chciałąm swego czasu pożyczyć maszynę do szycia od mamy żeby sprawdzić czy się nadaję ale mi nie chciała pożyczyć... :no: sama sporo szyje...

nic to ja zasłonki kupię w IKEA...

hehe dziś zakupy tematem przewodnim:-)

a słuchajcie wiadomo co z majrą, madan, ellą? Bo mi jakoś żaden ich wpis nie wpadł w oko... Mam nadzieję, że wszystko dobrze.

No i jeszcze pchła_szachrajka, ale ona chyba sama postanowiła nas opuścić

Majra udziela się na cpp i pisała że mała mało waży i wolno przybiera i będzie mieć usg u jakiegoś doktorka ( Majra mam nadzieję że się nie pogniewasz że pisze o Tobie)

U mnie znowu było milion myśli pt. jak sobie poradzimy na wiosnę, już mnie dobija to wieczne rozdrabnianie jak to będzie, już bym chciała urodzić , przynajmniej mogłabym się zmierzyć z tym wszystkim a nie gdybać jak to będzie. I wiecie ci , chciałabym mieć teściową:cool2:, zawsze to dwie kobiety w domu czy do rozmów czy do sprzątanie i opieki nad dziecmi.

Dzisiaj pokazywał chłopcom wszystkie pierdółki dla maluszka i musiałąm opowiadać co do czego służy.Jestem bardzo ciekawa ich reakcji na maleństwo.

reklama
anila - haha, a ja zazdroszczę miejsca w sypialni, u nas nie ma:-(. Może mi się uda postawić gondolkę od wózka przy łożku to mały na początku będzie tam spał, a jak nie to ja się przeprowadzę ze spaniem do drugiego pokoju:dry:

Do góry