czesc dziewczyny
ale piszecie wow!
pamuk, mam znajoma ktora mieszka w uk , jej maz jest Turkiem a ich coreczka ma na imie Leila
nie przejmuj sie tesciami... wyskoczyli jak filip z konpoii ...bez sensu... tym bardziej ze juz jestes w ciazy a nie pytasz ich o zdanie co sadza na temat roznicy wieku miedzy dziecmi bo planujecie...
ale wiem ze slowa potrafia ranic, musisz nosic "reke fatimy'
ja pytalam w poprzedniej ciazy o te miętę swojego gina (byl krajowym konsultantem do spraw ginekologii) i powiedzial ze nie ma zadnych przeciwskazan, mozna pic
Oliwka, jesli liczba przy Twoim nicku oznacza Twoj wiek, to jak dla mnie jestes mloda
ja mam 35 i wcale nie czuje sie staro na kolejne dziecko
glowa mnie bolala cala noc
hormony??
slabo ze macie takie niemile doswiadczenia z kosciolem.... ja naszczescie z radoscia w niedziele biegne na msze, zawsze wzbogacaja mnie te spotkania
mam szczescie ze tuz obok domu mam Klasztor Dominkianow, to niezwykle inteligentni ludzie, czysta przyjemnosc sluchac kazania
ale wiem ze zdarzaja sie ksieza, ktorzy nie swieca przykladem...moja Mama ma znajoma, ktorej ojcem jest ksiadz... na sczescie mial natyle odwagi, ze po prostu zrezygnowal z kaplanstwa... i zalozyl rodzine
jak sie nieraz poslucha, poczyta o ksiezach to wlos jezy na glowie...
ale to nie powod by nie wierzyc w Boga, o wiare trzeba walczyc...kazdego dnia sie modlic o dar wiary, nic samo nie przychodzi, tak ja to widze
ja na wizyte ide 13 wrzesnia, mam nadzieje ze wtedy juz uslysze serduszko
) poki co sam pecherzyk bylo widac