reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

A ja sie pociszam, że oprócz leginsów i spodni (w których nie chodzę) to praktycznie nic stricte ciążowego nie musiałam kupować. Mam kilka tunik i sukienek w które się spokojnie mieszczę. Najśmieszniejsze jest, że jak M mi mówił, że to sukienki ciążowe (dla niego wszystko co ma odcięcie pod biustem to ciążowe) to go beształam, a teraz faktycznie się sprawdzają:-D:-D

reklama
Ja marzę o wadze 65 kg... Przy moim wzroście w zupełności mi wystarczy i w dodatku po 4-ech ciążach ... I też już mi się chce normalne ciuchy włożyć. Na koniec maja mamy komunię i pasowałoby jakoś wyglądać ...

pscolka - to ja mam mało takich odcinanych pod brzuchem. Wszystko dopasowane. Już dawno nie zaglądam do szafy, bo płakać sie chce.

Ja w tej ciąży zaszalałam i kupiłam duużo ciuchów. Dwie pary jeansów z H&M, których nie nosze, bo sa po prostu gówni***, jedna para materiałowych z H&M, które miałam na sobie z 5 razy. Jeansy i czarne spodnie z allegro, które mi służą na co dzień bo fajne. Do tego mam chyba z 5 bluzek z H&M.. Kilka t-shirtów ciążowych z allegro... Płaszcz z Happy Mum, który jest jeszcze w miarę luźny, a zamek się rozchodzi już od samego spodu ^^, więc od paru dni chodzę w kurtce narciarskiej mojej mamy.

Phel - ja właśnie zjadłam śledzie w sosie smietankowym - takie duże opakowanie z Lisnera. Do tego znalazłam w spiżarce zupkę chińską i nie mogłam się oprzeć... I gdzieś poszła moja wstrzemięźliwość :p. Staram się jeść często, a mało... no i zero świństw.. Jak widac nie zawsze sie da :p

Phel - na hasło prażynki mam odruch Pawłowa:-p dawno nie jadłam, a jak ostatnio chciałam kupic to nie było - na moje szczęście:-D

Smile - w niektóre dopasowane dzianinowe jeszcze wchodzę, ale do końca ciąży raczej nie dociągnę:no: Trzymam kciuki żeby moja kurtka zimowa wytrzymała, na szczęście na razie brzuch rośnie mi do góry, nie do przodu:-D

ja swój płaszczyk już schowałam, co prawda w brzuchu sie dopinam ale w cyckach nie:szok:, teraz chodzę w takiej trekkingowej bo innej nie mam, ale zaczynam mieć wątpliwości czy dam radę w niej chodzić do końca.
A ciążowych ciążowych ciuchów też nie mam, jedynie dzinsy, jedna bluzke i koszulę, reszta to luźne tuniki i szerokie bluzki które już miałam.

Oj kusicie tym jedzeniem a mi ślina cieknie

reklama
Do góry