reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej kochane,

Ja juz padam na cycki ,taka zmeczona jestem jak wyjechalismy o 10 tak wrócilismy o 17 wrrrr....Kupilam kapciochy +klapki pod prysznic do szpitala i reczniki...Jutro jade po kosmetyczke i pierdólki do rossmana bo sie dzis nie wyrobilismy z czasem...

Jutro rano sie odezwe bo normalnie oczy mi sie zamykaja

Buziaki:)

reklama
szczepienia - adama szczepilam 6w1 i bylam zadowolona, ale na te szczepienia trzeba uwazac jak maluszki maja mala wage. (adam urodzil sie 4320 wiec ladnie sie to rozeszlo) a dla mniejszych szkrabkow lepszy jest zestaw 5w1

ja jestem "wrogiem" pneumo, meningo i rota.... i nie szczepie.

jak zapytalam pediatre o te szczepienia to powiedziala jedno zdanie co mnie w moich przekonaniach utwierdzilo "jesli byly by takie wazne to bylyby w standardzie szczepien"

kruczka - wspolczuje przejsc z L4 , wazne ze juz masz :)

dzisiaj bylam na wizycie, szya krotka i miekka wiec nogi pod sufit i leki łykac :/
maly ma juz 2kg rosnie wielkolud :)

na plusie 11,5kg :)

Maz nas odstawil do moich rodzicow i wrocil do domu. Jutro ide z malym do fryzjerq co by wygladal jak czlowiek.

Agnieszka - z tymi szczepieniami to tez nie tak do konca.. Niemcy, Francja, Anglia.. tam zupelnie inaczej szczepia. W Niemczech np. refundowana jest ospa.. we Francji pneumokoki obowiazkowo o ile pamietam.. Co kraj to obyczaj.

AgnieszkaJ tak jak pisze Smile w Niemczech czy tam Danii szczepienie na pneumokoki jest obowiązkowe, ale z kolei w Danii nie ma szczepień na gruźlicę.

Dziękuję za trzymanie kciuków, egzamin zaliczony! :)

Coś dziś mi tętno podskoczyło, mam ponad 100, to normalne?

madan wydaje mi sie ze ok - mi tez jednego dnia tak podskoczylo... 106 chyba mialam. w ogole to ciśnienie mam teraz wyzsze niz zawsze... nawet w ciazy do tej pory mialam max 70/100 choć zazwyczaj 60/90 a teraz 80/120... ale to wciaz w normie wiec sie nie martwie...

zaraz prasowanko i pakowanko... chyba sie nawet ciesze na ten wyjazd... mam nadzieje ze droga bedzie dobra
a przy okazji sprawdze sobie czy w jakims sklepie w Szczecinie mają wózek co chcę kupić to podjedziemy obejrzeć :-) bo tutaj nie mają...

Hej hej:)

My zaraz zjemy sniadanko i idziemy na pocztę temp na plusie;P cieplutko .młody po szczepieniu wiec mamy droge wolna ...a na poczte nie mam blisko bo 2 km w jedna stronie wiec spacerek bedzie solidny:-Ddobrze dobrze trzeba sie troche ruszyc bo kosci sie zastały:-pwzielabym mlodego na sanki ale nie chce go ciagnac tyle a po drugie pewnie w miescie nie bedzie sniegu i bedzie lipa....

Ide robic sniadanie bo M wychodzi o 11 zawiesc ciotke na rehab ..to mi zniesie mlodego po schodach bo ja juz nie daje rady....

Odezwe sie popołudniu

Buziaki milego dnia:****

ja tez sie witam choróbsko troche mija ale i tak czuje sie zle
popatrzyłam na swój suwak i mnie zatkało :eek: to juz prawie 30tc a ja z wszystkim w lesie

Ostatnia edycja:
witam,
ja dziś po nieprzespanej nocy. Z M. sie poklocilam a na dodatek prawie cala noc przesiedziałam w łazience :eek::baffled: i dzis nie poszlam do pracy. Nie wiem czy to po wczorajszych paczkach, czy po glukozie (mialam badanie) czy to znow zlapalam od dzieci wirusa :-(
zozolka ja tez juz 30 tc a nawet nie mam wszystkich ubranek, nie mowiac o wozku, lozeczku itp :szok:. Wiec nie tylko ty w lysym polu

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś mega nie wyspana, spałam 3 h i to na raty. masakra jakaś:-( nie wiem jak się nazywam.
powiem Wam że wcześniej , kilka tyg temu to wydawało mi się że wszytsko na " juz " dla małego musimy mieć. a teraz jakoś tak spokojniej do tego podchodzę.

Do góry