reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej :)
Samych pyszności dzisiaj życzymy!! u nas narazie 2:0 dla pączków :-p
Nef trzeba było moją córę zaprosić - ona tylko środek wyjada + lukier :-D

reklama
moncia110-ja też cukrzycowa, ale do zjedzenia pączka starannie się przygotowałam :-)
małe śniadanko, długi spacer-badanie cukru, cukier niski :tak:insulinka i po 15 minutach pączuś :-Dpyycha

witam i ja,
jak do tej pory nie zjadłam ani jednego pączusia :-( za to byłam rano na glukozie - jak uwielbiam słodkie i jak bardzo jestem uzależniona od słodyczy- tak nienawidze glukozy :wściekła/y: w dodatku robiłam ją dużo za późno :zawstydzona/y: Teraz mnie tak mdli, że nie mogę patrzeć na słodkie o jak zapach pączka w sklepie mi podszedł to myślałam że zaraz pójde wy..... na dodatek wczoraj nie miałam netu :wściekła/y: a dziś znów coś się przez tą cholerną zimę pieprzy i raz mam net a raz nie :( a nie wiem czemu nie mogę nic napisać na forum jak korzystam z netu w telefonie :-( Ciągle sypie i sypie...końca nie widać a tak się zapowiadało ciepło...
Mama właśnie piecze pączki,może skusze sie na jednego :-D
kruczka super ten piesek :)

Clinique de la muette . Obejrzyjcie sobie filmik na YouTube :)) coś fantastycznego:-) boszz już sie kwietnia nie mogę doczekać :) sorki ze nie wkleje linku ale pisze z kom:sorry2:

Na drogach masakra jakaś. Byłam u kosmetyczki i szczerze się cieszę, że moje autko ma napęd na cztery koła...

Ogólnie humor ma dobry :-) Ale zimy to już mam dość :wściekła/y:

wrócilam... moje dziecko waży już prawie 2 kilogramy... lekarz mówi, że dobije do 3,5 - to chyba dobrze :-) nie za duża nie za mała...

pączka ostatecznie nie zjadlam tylko pysznego czekoladowego muffina - mniam
ja też mam już dość zimy... jak te wszystkie szaliki i czapki i płaszcze... a płaszcz mam brzydki i czarny (jak ja nie lubię czarnych płaszczy brrr) i nie mogę sie doczekać az go wywale.

a jutro jedziemy odwieźć moją siostrzenicę co byla u nas na ferie tydzień i siostra mi załatwiła u znajomej fotografki sesje :-) zastanawiam sie jakie gadzety do tej sesji wziąć... na pewno wezmę sukienkę i spodnie dresowe... nie mam pomysłu co jeszcze. mam nadzieję, że je ładnie zretuszuje :-D

pozdrawiam wieczornie

anila gratuluję, duża dziewczynka:-D

A ja mam dość już tej ciąży, jakoś poprzednie szybciej mi zleciały a ta wydaje mi się, że się strasznie ciągnie wrrrr

reklama
Hej dziewczyny!
nie nadrabiam nawet bo mam problem z netem, więc nim Was poczytam to mnie pewnie rozłączy!!
Tydzień z mrugającym netem masakra! ale może jutro router wymienią i będzie lepiej ;-)

Mi nawet dość szybko ta ciaża leci....ale nie mogę na siebie patrzeć i jest mi z tym troszku źle ;-)
Kurczaki z Filipem tak nie miałam heheh
No w każdym bądź razie byle do końca kwietnia w moim przypadku ;-)

Pozdrawiam serdecznie, spokojnego wieczorku :-)

Do góry