reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

maga30-gratuluje udanego USG ciesze sie ze chociarz u Was sie udalo.

Maz powiedzial ze za rok sprobujemy jeszcze raz "zrobic" blizniaki. Ale chyba wtedy juz by bylo za duzo tyvh przyjemnosci :)

reklama
Możecie mi doradzić zakup jakiejś książki. Czasem wieczorem jak mi się nie chce kompa włączać poczytałabym coś o fasolce. Może taka co i mąż by coś z niej zrozumiał:) Szukałam na allegro ale tam nie ma dokładnych informacji co zawierają te książki.

Polecam "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Kaz Cooke. Napisana w bardzo zabawny sposób książka. Mój mąż też ją czyta i czasem w głos się śmieje z przeżyć głównej bohaterki.

Koot - no to teraz odpoczywaj. :)

AguHan
- chętnie przeczytam. :)

Maga - cieszę się, że u obu Dzieciaczków wszystko dobrze. :)

Meriderka
, chyba najlepsza książka o ciąży, jaką znam, to "W oczekiwaniu na dziecko" - jest co prawda pisana przez amerykanów, ale wydania są dostosowywane do polskich warunków.

Neurolog w sumie nic mi nie powiedziała. W sumie to samo, co w szpitalu. Zaleciła EEG, ale pójdę na nie dopiero, jak mi się taki numer jeszcze kiedyś powtórzy. Póki co na szczęście czuję się dobrze.

Właśnie miałam zapytać jak to jest u was z brzuszkami. Mam 10 tc, a wygląda jak co najmniej 4 miesiąc. Jestem szczupła, ważę w tej chwili 49 kg, więc brzusio rzuca się w oczy, po pierwszym poronieniu ukrywamy mój stan, jakoś chcę doczekać II trymestru, a dżinsy już ledwie zapinam. Czy to dzidzia? Chyba niemożliwe, bo jest jeszcze maluteńkie, jelita? jak to jest u was?

Sunshine, no ja też mam jak w 4 miesiącu, chociaż to dopiero jego początek. ;) Za chwilę wrzucę nowe zdjęcie w odpowiednim wątku. Może Ty też? ;) A rośnie, bo macica rośnie.

Dzięki dziewczyny. Szperam po allegro w poszukiwaniu książek. Gratuluje udanych wizyt :)
Ja po kolacji- smażona cebulka z chlebkiem. Jeszcze 2 tygodnie temu nie mogłabym tego przełknąć ale zgagi juz nie mam, nudności tez już od 3 dni słabsze. Może najgorsze za nami ?:)

Witam.

Dawno nie zagladalam.Mam sporo do nadrobienia.
Dzis bylam zrobic sobie badania krwi i moczu a w poniedzialek ide w koncu do lekarza.Juz sie nie moge doczekac wizyty.mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Co do brzuszka to mi dopiero teraz zaczyna sie pojawiac ale puki co to tylko ja go widze.

No i zamówiłam. Może w poniedziałek już będę miała to napisze co o nich sądzę. Wybrałam-"Ciężarówka przez 9 miesięcy" oraz "W oczekiwaniu na dziecko"
agapaszko- ja na szczęście poza wymiotami zgagą i kilkukrotnym odczuciu kuia z lewej strony brzucha( pod żebrami) nie mdleję ani głowa mnie częściej nie boli. Głowa kiedys mnie często bolała tak migrenowo i potrafiłam przez 4 dni wymiotować ale okazało się, że mam ciało obce w zatoce. W kwietniu mi je wyjęli razem z grzybem, ropą i jakimiś paskudztwami. Teraz nie mogę narzekać.

Ostatnia edycja:
reklama
Bije, biję, malutkie serduszko pięknie bije!!!:-) Najcudowniejsza muzyka dla uszu matki:tak:
Dzieki za kciuki dziewczynki:-)
:-)o do ksiązki to polecam "Jezyk niemowląt" równiez.

Muszę mecz oglądac. obiecałam męzowi na dzien chlopaka:-D:-D

Do góry