reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

a propos jedzenia- jak śniło mi się, że zaraz się zawali ten wieżowiec i muszę uciekać, to pamiętam, że zanim wybiegłam, to jeszcze pączka na drogę chwyciłam :-D:-D
zresztą często śni mi się, że jem coś słodkiego :tak:

reklama
...a ja wcinam resztki sałatki, którą zrobił Qlf
(gotowane piersi kurczacze, ananas, kukurydza + majonez) ja jeszcze bym dodała orzechy włoskie, z żółtym serem też się nieźle komponuje

kolejny raz zapytam, czy ktoś wie co z AguHanką?
Amberką, Niusiąagusią...?

Niusiaagusia pisze na ulozeniu posladkowym
reszta nie wiem :-(

Margola- ja mam podobnie z bilogicznym bo ojcem go nazwac nie moge wiec wiem o czym piszesz. ok zmiana tematu
moze lasagne?? albo chili con carne? Meriderka kiedys dawala pyszny przepis na zupe kurczakowo-mandarynkowa. Albo po prostu jakis Polski objad? z takiego to moi by sie nabardziej ucieszyli.

Ja po proszę chili:)

...a ja wcinam resztki sałatki, którą zrobił Qlf
(gotowane piersi kurczacze, ananas, kukurydza + majonez) ja jeszcze bym dodała orzechy włoskie, z żółtym serem też się nieźle komponuje
aha zapomniałabym o ryżu

kolejny raz zapytam, czy ktoś wie co z AguHanką?
Amberką, Niusiąagusią...?

Jeszcze mała mysz się nie odzywa, niusia czasem pisze

a propos jedzenia- jak śniło mi się, że zaraz się zawali ten wieżowiec i muszę uciekać, to pamiętam, że zanim wybiegłam, to jeszcze pączka na drogę chwyciłam :-D:-D
zresztą często śni mi się, że jem coś słodkiego :tak:

hhahahaha

ja nie, ale chdzic coraz trudniej. tzn w domu smigam, skacze, podnosze rece do gory, szoruje podlogi wlacznie z balkonem na kolanach ale tylko wyjde z domu to mi brzuch twardnieje i ledwo ide a czesto stane i czekam az przejdzie albo mam wrazenie ze mi zaraz mala wypadnie.

Babeczki, czy Wy też Odczuwacie taki paskudny ból w pachwinach?
Ja to prawie chodzić nie mogę
Od czasu do czasu mnie taki dopada, że nawet jak się nie ruszam to boli. A jak na leżąco się przekręcam z boku na bok to zawsze czuję ból w pachwinach. Więzadła, na które nie ma rady podobno.

joll ja też czasem odczuwam odczuwam ból w pachwinach, ale nie ostry. Mnie bardziej boli podbrzusze (z takim bóle wylądowałam na IP - podejrzewali poród przedwczesny w 23tc)... Jak cię ten ból bardzo niepokoi to skontaktuj się ze swoim lekarzem. Mój gin mi się karze zgłaszać z każdą niepokojącą dolegliwością albo chociaż zadzwonić i mu o tym powiedzieć i wtedy powie co z tym dalej robić:)

p19u3e3kim5ddbq2.png

reklama
Hej dziewuszki!!! ojjj jak dawno mnie tu nie było pewnie ze 2miesiace :) ale podczytuje was gdy mam chwilkę... jakoś wogóle nie mam weny do pisania. Jak ten czas leci niedawno zaczynałyśmy tu "skrobać" a tu zaraz będziemy dzielić się wrażeniami z porodu i zdjęciami naszych Skarbków. Ja dzisiaj mam wizytę kontrolną. Niepokoję się bo od dwóch dni nie czuję ruchów tzn jakieś drobne tak ale nie jest to to samo co wcześniej...codzienne mocne kopanie :( na sczzescie po poludniu. dowiem się co się dzieje. pozdrawiam wszystkie mamusie

Do góry