reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie.

Co tu znów taka cisza?
baby- Ty jesteś usprawiedliwiona, chociaż mogłabyś od czasu do czasu zdać krótką relację:tak:

a reszta co???:-D

aaa zapomniałam,kupujecie dzieciom kombinezony na zimę? tzn osobno kurtkę i osobno spodnie ocieplane?? zastanawiam się czy to się w ogóle przyda??

Ostatnia edycja:
pandora ja kupuję, myślę, że się przyda, bo czemu ma się nie przydać? :laugh2: i tak wlasnie myślę o dwuczęściowym, bo najwygodniejszy.

u nas nic nowego, Martynka znów ma katar (!), zmroziły mnie dzisiaj wieści o tym wroclawskim zlobku, w którym opiekunki znęcały sie nas dziećmi, zwłaszcza, że moja Martynka chodzi do takiego klubu malucha...
w cytologii wyszedl mi jakis stan zapalny, przez nadżerkę, więc nie ma wyjścia- usuwam ją

no ja właśnie myślę czy kupować kombinezon, natalka dostala kilka grubych kurtek, coś sama wczesniej kupiłam z używek, no i myślę czy nie dokupic ze 2 pary spodni, spasować jakoś do kurtek i czy taniej mi nie wyjdzie, chyba tak,co?

hejka :)

u nas w tamtym roku kombinezon leżał bo nie było kiedy ubrać, za ciepło no i śniegu brak więc nie kupuję ale tutaj to inna bajka ;)
w Polsce pewnie bym kupiła, chociaż ten który nam leży teraz w polsce pewnie byłby dobry wiec takie byle co na zmiane tylko, bo tamten porzadny z coccodrillo

Eywa myslę, ze najlepiej same spodnie kolorystycznie dobrać i tyle, szkoda kasy :)

Pandora taki dwucześciowy jest super, bo zawsze wykorzystasz chociaż kurtkę a poza tym spodnie przeważnie maja regulowane ramiączka wiec spokojnie starczy coś takiego na cAŁY SEZON :)

a u nas ogólnie spoko :) dzisiaj pierwszy dzień sama z dwójką i było całkiem fajnie, nie zapeszając :) zobaczymy jak będzie dalej :)

Mitaginko zdrówka dla Tysiuli, a co do żłobka to nie słyszałam, ale zaraz poczytam o co chodzi...

a jakie Wy spodnie macie dla maluszkow?
ja nie mogę nigdzie znaleźć ciepłych, takich w sam raz na zimę... pod te co teraz nosi ubieram jej rajstopy, ale to nie wystarczy na mrozy :angry:

Mitaginko ja mam takie z jeansowe z bawełnianą warstwą pod spodem, kupiłam takie w penneys (czyli irlandzki primark) widziałam też fajne takie w next i M&S, młody mi z większości już powyrastał więc muszę jeszcze kilka par dokupić, póki co nawet przy 4 stopniach na zewnątrz chodzi w samych tych spodenkach i jest ok, nie zakładm mu kalesonów jeszcze póki co

a no to ok, ja właśnie o takim dwuczęściowym myślałam, muszę w takim razie wybrać się na zakupy, mały trochę śmignął do góry i powyrastał ze spodni i bluzek no i jeszcze buty zimowe.... ech tylko worek kasy by się przydał...

mitaginka- zdrówka dla Tysiulki:tak: i dla Ciebie też!

baby- no to super,na pewno będzie ok:-D

reklama
Adi też powyrastał z wielu rzeczy, kupiłam mu kilka koszulek z długim rękawem ale muszę jeszcze dokupić, jakąś bluzę też by pasiło no i może kurteczkę taką przejściową bo ta co ma to taka trochę przymała już się robi, ciepłą na zimę ma a na teraz coś by się jeszcze przydało, no i oczywiście spodnie tak jak wcześniej pisałam, więc zakupy nas jeszcze czekają ;)
zastanawiam sie nad butami, bo w tamtym roku miałam dla niego ciepłe buty z futerkiem ale nie zakładałam mu, bo adidaski wystarczały, w tamtych noga musie strasznie pociła a w adidasach ok, no i teraz chyba też tylko adidasy kupię, chociaż zapowiadają, ze ta zima ma być na wyspie zimniejsza niz zwykle, no i sama juz nie wiem... zobaczymy, najwyżej jak bedzie zimniej to pojedziemy do sklepu kupić i już, nie bedę kupowała po to żeby były w razie czego, szkoda kasy...

Do góry