reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama

aneczkaaa, zaraz wysle Ci przepisy... i tak sobie pomyslalam, moze ja wkleje te przepisy do dzialu z jedzonkiem, albo jakis nowy dzial otworze z przepisami, czy jak??? Pewnie niejedna mama chcialaby cos sama swojemu dzidzikowi przygotwac, tylko nie wie np jak... hmm? Jak myslicie? Trzeba sie dzielic wiedza ;-)

A co do tej rany po cc to ja mma tak samo jak piszesz... Mam nadzieje, ze to minie!

moje dziecię się obudziło, zjadło i koniec spania :szok:, śmiechy, chichy, śpiewy, wygłupy, tylko nie spanie. Tego jeszcze nie było :confused:. No cóż, co rusz cos nowego :eek:. Wyłączam się. Kolorowych kwieciste :*******

Aga -wielkie dzięki za przepisy; nie wpadłabym na to żeby miksować i mieszać warzywka z kleikiem..

nati - zakupiłam sobie kleik kukurydziany i nie wiem w jakich proporcjach mieszałaś je z odciągniętym mlekiem?? tak jak według przepisu tylko mm zastąpić swoim mlekiem??

noc tragedia.. nie wiem ile razy wstałam ale mniemam że min. 20. jęczenie non stop.. nie zdążyłam zasnąć a już wstawać musiałam.. może to jej system komunikowania się?? bo ani dziąsła nie bolały (smarowałam) ani głodna nie była tylko pojęczała.. dostaje sok ze śliwki więc wypróżniona.. a może to od rozszerzania diety?? nie mama pojęcia.. nie wyobrażam sobie takiej nocki – a zęby przed nami – a rano pobudka i do pracy. Pogoda u mnie też nieciekawa ale nie pada. Na spacer zaryzykuję wyjście przynajmniej zakupy zrobię

mlody poszedł wczoraj spać o 19:30 i jak pisałam padł od razu, obudził się o 23:30 zjadł i poszedł spć, obudził się o 1 wzięłam go do siebie i spał do 4 a potem do 7 , potem jeszcze do 8 dokimalismy i po spaniu, spróbuję jeszcze dzisiaj tego kleiku jak nic nie pośpi dłużej to nie daję, bo dla samego zasypiania to szkoda go tuczyć...

Dranissimo fajne przepisy :) dzięki :)

prasowanie czeka więc uciekam :)

reklama
Dziendoberek :)

My juz po badaniu krwi, mój dzielny rycerzyk nawet nie pisnął. Oczywiście była zadyma w poczekalni bo pielęgniarka wpuściła najpierw nas z dzieciaczkami (była oprócz mnie jeszcze jedna dziewczyna z dzidzią), a baby, które były przed nai dym!!! baby, nie faceci - conajmniej jakby nigdy dzieci małych nie miały, a przychodnia pełna chorych ludzi, więc lepiej sobie nie wyobrażać ilości latających i zarażających drobinek :baffled:.
Wczoraj po pół godzinnym gadaniu Tymko znowu usnął i tak do 3:50, a później o 6:00 się obudził, zjadł, przykimał do siódmej i wstawaliśmy bo na badanko trzeba było jechać. No więc w odróżnieniu od ostatnich nieciekawych nocy ta była świetna :-)

Do góry