reklama
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Hej,śpicie cz y na fb
nati-ranny ptaszku,jak minęła noc,chyba nie odsypiasz;-)
marma- przesyłam ładną pogodę
eywa-pokręcone to,ale jak się wszyscy dogadujecie to jest ok;-)
Ja już dom na błysk,dzieci śpią to korzystam,a co!!!My dziś na urodziny do chrzestnego Karolka,czyli jednym słowem do..teściów-jakby nie było
Już sobie przygotowałam wredne odpowiedzi na pewnie nie mniej wredne pytania,coby potem nie siedzieć cicho
nati-ranny ptaszku,jak minęła noc,chyba nie odsypiasz;-)
marma- przesyłam ładną pogodę
eywa-pokręcone to,ale jak się wszyscy dogadujecie to jest ok;-)
Ja już dom na błysk,dzieci śpią to korzystam,a co!!!My dziś na urodziny do chrzestnego Karolka,czyli jednym słowem do..teściów-jakby nie było
Już sobie przygotowałam wredne odpowiedzi na pewnie nie mniej wredne pytania,coby potem nie siedzieć cicho
Witam z rana
mamusiadorusia, trzymam kciuki za wizytę u teściów nie daj się wrednym pytaniom
eywa, super, że Twój brat kocha Malutką. Rzadko zdarza się, że dzieci w tym wieku i w dodatku chłopcy okazują przy wszystkich uczucia a szczególnie do takich małych dzieci. W końcu to okres buntu. A tu proszę
U nas leje i zimno, ale się cieszę, bo nie pójdę dzięki temu na spacer z Małą. Głupie to, wiem, ale po wczorajszych przebojach bałabym się iść z nią sama a M w pracy.
A ja mam znowu okres, jest jak w zegarku prawie, bo 27 dni minęło. Mam nadzieję, że mnie nie zaleje jak ostatnio, bo wtedy aż słabłam. No i dzisiaj idę wieczorem na małą imprezę do koleżanki, więc nie chciałabym potopu okresowego A M zostaje z Małą w domu hihihi Sam mnie wygonił, żebym szła. Muszę być okropna
mamusiadorusia, trzymam kciuki za wizytę u teściów nie daj się wrednym pytaniom
eywa, super, że Twój brat kocha Malutką. Rzadko zdarza się, że dzieci w tym wieku i w dodatku chłopcy okazują przy wszystkich uczucia a szczególnie do takich małych dzieci. W końcu to okres buntu. A tu proszę
U nas leje i zimno, ale się cieszę, bo nie pójdę dzięki temu na spacer z Małą. Głupie to, wiem, ale po wczorajszych przebojach bałabym się iść z nią sama a M w pracy.
A ja mam znowu okres, jest jak w zegarku prawie, bo 27 dni minęło. Mam nadzieję, że mnie nie zaleje jak ostatnio, bo wtedy aż słabłam. No i dzisiaj idę wieczorem na małą imprezę do koleżanki, więc nie chciałabym potopu okresowego A M zostaje z Małą w domu hihihi Sam mnie wygonił, żebym szła. Muszę być okropna
Eywa- bo tak powinien sie 14-sto letni człowiek zachowywać a nie ten mój dzikus. ja marzę o buncie nastoletnim a mam przedszkolaka, który przez telefon nie rozmawia bo po co??? mojego siostrzeńca dopiero teraz jak ma 3 lata zaakceptowała a i tak mam wrażenie że Asiuni nigdy nie zaakceptuje a jak by Asia była córka mojej mamy to od razu wielka miłość by była.od 14-stu no może 10-ciu lat powstrzymuje się żeby Karolci powiedzieć, że gdyby babcia wiedziała że jestem w ciąży to by Jej nie było. no cóż w końcu dorośnie.
a i oczywiście zwierzęta są najważniejsze ale tego tematu to mi się nawet nie chce poruszać.
u nas noc ok z 1 pobudką o 2 a o 6 obudziła nas czyszcząca drukarka
a i oczywiście zwierzęta są najważniejsze ale tego tematu to mi się nawet nie chce poruszać.
u nas noc ok z 1 pobudką o 2 a o 6 obudziła nas czyszcząca drukarka
ehh naprawdę każda z nas ma jakiś problem.
nati buziak. nie wiem co poradzic, bo sytuacja dla mnie obca, ale jak to my kobiety, z wszystkim zmierzyc sie musimy i dac rade tez musimy. nawet jak nie chcemy.
mitaginka pytanie mam małe jak Ty dajesz rade??
ja dzisiaj o 5 rano chcialam wyjsc z domu, sama bez dizeci i nie wrocic!@!!!
M byl na nocce. do mojego Nikosia teraz chyba dotarło ze ma siostre bo sie zaczelo. histeria w dzien, jak widzii ze mam mala na rekach to pizsczy i on chce na rece. w nocy albo wrzask na snie - co budzi Nike, albo placz i wolanie mama mama. co chwile!!
Nika bduzila sie od polnocy co chwile...przechodze juz wnocy na mm. nei ma sensu sie meczyc.
potem nika nie spala od 5 rano. jak zasnela o 7 to do teraz spi, dostala mm.
ja chcialam sie polozyc spac, to znowu mlody o 8 juz wstal czy po 8mej ale ja nieprzytomna...!!
M wrocil z pracy, siedzial godzine w garazu, niby cos naprawial, moze naprawial nie wiem. zamiast polozyc sie spac., byla 6 rano!! wuyspaby sie wiecej!!
o mloda wstala
buziol
nati buziak. nie wiem co poradzic, bo sytuacja dla mnie obca, ale jak to my kobiety, z wszystkim zmierzyc sie musimy i dac rade tez musimy. nawet jak nie chcemy.
mitaginka pytanie mam małe jak Ty dajesz rade??
ja dzisiaj o 5 rano chcialam wyjsc z domu, sama bez dizeci i nie wrocic!@!!!
M byl na nocce. do mojego Nikosia teraz chyba dotarło ze ma siostre bo sie zaczelo. histeria w dzien, jak widzii ze mam mala na rekach to pizsczy i on chce na rece. w nocy albo wrzask na snie - co budzi Nike, albo placz i wolanie mama mama. co chwile!!
Nika bduzila sie od polnocy co chwile...przechodze juz wnocy na mm. nei ma sensu sie meczyc.
potem nika nie spala od 5 rano. jak zasnela o 7 to do teraz spi, dostala mm.
ja chcialam sie polozyc spac, to znowu mlody o 8 juz wstal czy po 8mej ale ja nieprzytomna...!!
M wrocil z pracy, siedzial godzine w garazu, niby cos naprawial, moze naprawial nie wiem. zamiast polozyc sie spac., byla 6 rano!! wuyspaby sie wiecej!!
o mloda wstala
buziol
kozica
mama Jakuba i Juliana
Mitaginka panicznie się bałam że będzie takie jak pierwsze!!! Ale już w brzuchu czułam (a może tak sobie wmawiałam, nie wiem) że Julek będzie inny, no i na szczęście tak jest :-) Więc wszystko przed Tobą! Drugie będzie aniołkiem ;-)
alexandra_73
hello babsztylki,
nati - bedzie dobrze,karolcia za jaki czas sie z pewnoscia zmieni
morgi - jak dzisiaj samopoczucie??? taaa,samodzielnosc naszych dzieci...ile ja sie nerwow nazzeralam...zreszta do wczoraj...oskarzysko spoznilo sie o 1h z disco,wydzwaniam jak wariat a moj synus - totalny ignor - komora zajeta...i co z takim zrobic?????
nati - bedzie dobrze,karolcia za jaki czas sie z pewnoscia zmieni
morgi - jak dzisiaj samopoczucie??? taaa,samodzielnosc naszych dzieci...ile ja sie nerwow nazzeralam...zreszta do wczoraj...oskarzysko spoznilo sie o 1h z disco,wydzwaniam jak wariat a moj synus - totalny ignor - komora zajeta...i co z takim zrobic?????
alexandra_73
kozica - obawialam sie syndromu pustego gniazda no i na stare lata czasami odbija......nie...calkiem spontanicznie 2 lata temu zdecydowalismy,ze chcemy miec jeszcze bobaska...takiego pieszczoszka ... w sumie zawsze marzylam o 3-ce dzieci...
reklama
Podziel się: