reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hej,śpicie cz y na fb

nati-ranny ptaszku,jak minęła noc,chyba nie odsypiasz;-)

marma- przesyłam ładną pogodę

eywa-pokręcone to,ale jak się wszyscy dogadujecie to jest ok;-)

Ja już dom na błysk,dzieci śpią to korzystam,a co!!!My dziś na urodziny do chrzestnego Karolka,czyli jednym słowem do..teściów-jakby nie było:wściekła/y:
Już sobie przygotowałam wredne odpowiedzi na pewnie nie mniej wredne pytania,coby potem nie siedzieć cicho:-D

Witam z rana :)

mamusiadorusia, trzymam kciuki za wizytę u teściów ;) nie daj się wrednym pytaniom :D
eywa, super, że Twój brat kocha Malutką. Rzadko zdarza się, że dzieci w tym wieku i w dodatku chłopcy okazują przy wszystkich uczucia a szczególnie do takich małych dzieci. W końcu to okres buntu. A tu proszę :)

U nas leje i zimno, ale się cieszę, bo nie pójdę dzięki temu na spacer z Małą. Głupie to, wiem, ale po wczorajszych przebojach bałabym się iść z nią sama a M w pracy.

A ja mam znowu okres, jest jak w zegarku prawie, bo 27 dni minęło. Mam nadzieję, że mnie nie zaleje jak ostatnio, bo wtedy aż słabłam. No i dzisiaj idę wieczorem na małą imprezę do koleżanki, więc nie chciałabym potopu okresowego ;) A M zostaje z Małą w domu hihihi :) Sam mnie wygonił, żebym szła. Muszę być okropna :p

Eywa- bo tak powinien sie 14-sto letni człowiek zachowywać a nie ten mój dzikus. ja marzę o buncie nastoletnim a mam przedszkolaka, który przez telefon nie rozmawia bo po co??? mojego siostrzeńca dopiero teraz jak ma 3 lata zaakceptowała a i tak mam wrażenie że Asiuni nigdy nie zaakceptuje a jak by Asia była córka mojej mamy to od razu wielka miłość by była.od 14-stu no może 10-ciu lat powstrzymuje się żeby Karolci powiedzieć, że gdyby babcia wiedziała że jestem w ciąży to by Jej nie było. no cóż w końcu dorośnie.

a i oczywiście zwierzęta są najważniejsze ale tego tematu to mi się nawet nie chce poruszać.

u nas noc ok z 1 pobudką o 2 a o 6 obudziła nas czyszcząca drukarka :(

ehh naprawdę każda z nas ma jakiś problem.
nati buziak. nie wiem co poradzic, bo sytuacja dla mnie obca, ale jak to my kobiety, z wszystkim zmierzyc sie musimy i dac rade tez musimy. nawet jak nie chcemy.
mitaginka pytanie mam małe jak Ty dajesz rade??
ja dzisiaj o 5 rano chcialam wyjsc z domu, sama bez dizeci i nie wrocic!@!!!
M byl na nocce. do mojego Nikosia teraz chyba dotarło ze ma siostre bo sie zaczelo. histeria w dzien, jak widzii ze mam mala na rekach to pizsczy i on chce na rece. w nocy albo wrzask na snie - co budzi Nike, albo placz i wolanie mama mama. co chwile!!
Nika bduzila sie od polnocy co chwile...przechodze juz wnocy na mm. nei ma sensu sie meczyc.
potem nika nie spala od 5 rano. jak zasnela o 7 to do teraz spi, dostala mm.
ja chcialam sie polozyc spac, to znowu mlody o 8 juz wstal czy po 8mej ale ja nieprzytomna...!!
M wrocil z pracy, siedzial godzine w garazu, niby cos naprawial, moze naprawial nie wiem. zamiast polozyc sie spac., byla 6 rano!! wuyspaby sie wiecej!!
o mloda wstala
buziol

Mitaginka panicznie się bałam że będzie takie jak pierwsze!!! Ale już w brzuchu czułam (a może tak sobie wmawiałam, nie wiem) że Julek będzie inny, no i na szczęście tak jest :-) Więc wszystko przed Tobą! Drugie będzie aniołkiem ;-)

hello babsztylki,

nati - bedzie dobrze,karolcia za jaki czas sie z pewnoscia zmieni:tak:

morgi - jak dzisiaj samopoczucie??? taaa,samodzielnosc naszych dzieci...ile ja sie nerwow nazzeralam...zreszta do wczoraj...oskarzysko spoznilo sie o 1h z disco,wydzwaniam jak wariat a moj synus - totalny ignor - komora zajeta...:wściekła/y:i co z takim zrobic?????

Alexandra ty to masz rozstrzał wiekowy z dziećmi, co Cię skłoniło do tego żeby mieć teraz takie maleństwo?

Jankesowa a te problemy z brzuszkiem i kupą to może po tym jedzeniu które już wprowadziłaś?

kozica - obawialam sie syndromu pustego gniazda no i na stare lata czasami odbija...:-D...nie...calkiem spontanicznie 2 lata temu zdecydowalismy,ze chcemy miec jeszcze bobaska...takiego pieszczoszka ... w sumie zawsze marzylam o 3-ce dzieci...

reklama
alexandra podziwiam że Wam się jeszcze chciało. Ja chyba mając już dwójkę (i to parkę!) już bym się nie zdecydowała.

Do góry