reklama
Margaine ty draniu, nie zlewaj sie ze mnie. ja tłumok w pisaniu jestem. Jak jakies zadanie z matmy czy fizy to owszem a wywody i ładnie dobieranie słów to u mnie noga. Spać miałam iśc a z tego wszystkiego tomi chyba ciśnienie ze 2 razy skoczyło.
heh ale jak urodzisz to będzie Ci się chciało napisać smsa z jednym słowem: urodziłam proszę proszę
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
no ja nadal nie mam tel do was....
aenye nie bój, urodzisz przede mną, ja w nerwach dotrwam do terminu i potem nie wiadomo co będzie. L4 mam do 19 czyli 20go kwietnia najpóźniej rodzę ehhhh to po co ja sie z tą torbą tak spieszyłam jak tu prawie miesiąc mi jeszcze został... można rzecz w 8mym miesiącu jeszcze jestem
aenye, a Ty drugi komplet pościeli w paseczki masz w końcu czy jaki??
hhahahhaha ja to wiecznie o jednym
aenye, a Ty drugi komplet pościeli w paseczki masz w końcu czy jaki??
hhahahhaha ja to wiecznie o jednym
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Alllle nam się porobiło! Rozpakowanie jedno za drugim... I znów dwójka pewna dzisiaj,zobaczymy czy hatorska zdąży;-)
A ja dalej rz i s!!!!
A ja dalej rz i s!!!!
A
asiunia876
Gość
Pandorka dodala fotki Tosi na fb. Sliczna odmoczona i nie wyglada na taka drobniutka :-)
ludzie przez to juz mi sie jednak nie chce czekac do 11go, chce juz
ludzie przez to juz mi sie jednak nie chce czekac do 11go, chce juz
Dziołchy doczytałam Was do końca, ale tylko dzisiejszy dzień co Wy takie płodne jesteście? hmmmmm? Dziołchy rodzic mi tu zaraz a nie na forum siedzieć. Ja też chce Wasze maleństwa już zobaczyć a co!!!!
Jeśli chodzi o Wasze choroby to z domowych sposobów polecam syrop z cebuli. Niedobre to to wiem sama brałam jak mnie ścięło na początku grudnia a odpuściło dopiero w styczniu (na koniec stycznia), można też brać panadol i oscillococcinum. Brałam i wyleczyło mi to cholerne grypsko.
Te Wasze skurcze, rozwolnienia to wszystko na zbliżające się porody . Pamiętacie jak pisałam, że mnie kolejny dzień czyści i co 2 tyg przed terminem urodziłam.
AAAA jestem po wizycie położnej. Jaka fajna babka mi się trafiła. Zobaczyła malutką, zbadała ją, oglądnęła bioderka, skórę, pępuszek, główkę. Przeprowadziła ogólny wywiad ze mną, dała kilka wskazówek jak kapać, przewijać i poinstruowała w sprawie szczepionek. A dosdziła tez gdzie iśc na dodatkowe badanie słuchu, ja w ciązy miałam opryszczkę wargową i zgłosiłam to w szpitalu przy badaniu słuchu a ci zalecili mi w 2 miesiącu życia dodatkowe badanie słuchu, wolałam dmuchać na zimne
o ja cie, GRATULACJE.
Rozpakowujcie sie Kobity, czekam na Wasze Maleństwo i uciekam do swojego
edit. dzięki za linki staników, zamówiłam te 2 koronkowe
Jeśli chodzi o Wasze choroby to z domowych sposobów polecam syrop z cebuli. Niedobre to to wiem sama brałam jak mnie ścięło na początku grudnia a odpuściło dopiero w styczniu (na koniec stycznia), można też brać panadol i oscillococcinum. Brałam i wyleczyło mi to cholerne grypsko.
Te Wasze skurcze, rozwolnienia to wszystko na zbliżające się porody . Pamiętacie jak pisałam, że mnie kolejny dzień czyści i co 2 tyg przed terminem urodziłam.
AAAA jestem po wizycie położnej. Jaka fajna babka mi się trafiła. Zobaczyła malutką, zbadała ją, oglądnęła bioderka, skórę, pępuszek, główkę. Przeprowadziła ogólny wywiad ze mną, dała kilka wskazówek jak kapać, przewijać i poinstruowała w sprawie szczepionek. A dosdziła tez gdzie iśc na dodatkowe badanie słuchu, ja w ciązy miałam opryszczkę wargową i zgłosiłam to w szpitalu przy badaniu słuchu a ci zalecili mi w 2 miesiącu życia dodatkowe badanie słuchu, wolałam dmuchać na zimne
laski CUCUMBER URODZIŁA
o ja cie, GRATULACJE.
Rozpakowujcie sie Kobity, czekam na Wasze Maleństwo i uciekam do swojego
edit. dzięki za linki staników, zamówiłam te 2 koronkowe
reklama
*emi*25
teraz podwójna mamusia
dzięki Morgaine, człowiek dba o higiene a tu o. mam nadzieję że to da się wytępić.
Podziel się: