reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

helo :-)
u mnie też pogoda do kitu, no ale najważniejsze że humor dopisuje:-)

byłam u lekarki po zaświadczenie, ze jestem karmiąca, dostałam:-) tylko śmiac mi się chciało jak mi wypisała, że karmię na żądanie 5 razy na dobę, bo karmię na żądanie, ale Karol je z 7 razy:sorry: jak nic, ważyliśmy się i ........... ważymy 9400:szok::szok::szok:, Pani doktor, mówi, że Karol świetnie wygląda, nie jest gruby tylko duży - po tatusiu :-p ja mówię że tatuś mojego wzrostu i szczupły, a ona, to po kim?:-D po dziadku, moim tacie, ponoć najwięcej się ma właśnie z dziadków. Wznawiamy podawanie wit. D, bo na wakacje była przerwa. Obgadałyśmy naszą historię ze szpitalem ( bo mojej lekarki przez cały sierpień nie było i nic nie wiedziała) i do wniosku doszła, że to przez tego mojego streptococusa, bo młodemu w wymazie z oka też wyszedł, no i mam zrobić badanie na czystość pochwy, u gina, no ale tu mam wizyte dopiero 29.09, bo ostatnio musiałam odwołać z powodu @.

Lecę bo młody się budzi, z ogródka słyszę radosne guganie, a nie chę tego przegapić:sorry:, do potem.

Guganie ustało, lecę jeszcze po wątkach.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Laski

Młody śpi, a ja siedze jak na szpilkach bo mąż pojechał z córką do szpitala - spadła ze zjeżdżalni i ręka w nadgarstku ją boli i troche spuchnięta, dzwonili że już po przeswietleniu i czekaja na zdjęcie, ale lekarz stwierdził że chyba pęknięta:no: Ale córcia była dzielna, a jak dostanie gips to się ucieszy bo podpisy będzie zbierać. Ach te dzieci....

Wiecie co juz mi się wszystko miesza i nie pamiętam co czytałam, a może to przez piwko które sobie właśnie popijam hi hi:-D:-D

nigdy zlamanej zadnej konczyny nie mialam ale uwielbialam sie podpisywac ;-)
moja tez jjuz spi a ja doczytuje i bede ogladac lejdis z moim chopem

Hej!
Ja dziś po wizycie w pracy :-). Boże jak cudownie nie pracować :-):-):-). Ale niestety 2 listopada wracam i zaczynam od rannej zmiany :zawstydzona/y: - czyli od 6.00 :-(. Ale cóż to nieuniknione.
I następny weekend przed nami - życzę wam byście odpoczęły, wyspały się, a w tym czasie M niech przejmą pałeczkę ;-).

Hej dwa dni temu odzyskałam kompa.
U nas dziś ani pogody, ani humoru nie ma:zawstydzona/y:
Zastanawiam się czasem czemu to nasze życie jest takie popaprane:wściekła/y:, dlaczego ludzie tak cierpią:eek:.
Mam dziś doła bo rozstała się para którą uważałam za niezniszczalną a tym samym Zuzia już nie ma chrzestnej w rodzinie, bo mój kuzyn zostawił ją po 7 latach:-(
Choć dla mnie niewiele to zmienia bo mam zamiar z Nią się przyjaźnić nadal to dla Niej zmiana wielka. Gdyby nie była chrzestną uwolniłaby się łatwiej od wspomnień a tak:confused:
Siedzę i ryczę bo mi żal.

Załączniki

• z Tusią.jpg
    z Tusią.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 34
  • mój pierwszy medal.jpg
    mój pierwszy medal.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 30
U mnie ziiiimno!!ale na dwor i tak polecimy.Swierze powietrze powiino tez pomoc malemu zapchanemu nochalowi.OD 3dni stosujemy ten Sterimar i powolutku widze poprawe (z naciskiem na powolutku).
A w ogole to wyspani jestesmy na maxa.Alus zasnal o 19.30 a wstal o 6:szok:

Malutka z krk CALUSKI DLA SYNIA !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry