reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Nie wiem czy Wam pisałam...moja Klaudia urodziła sie 6 kwietnia :) w 42tygodniu ciazy (po 4 dobach w szpitalu ;) i wszelkich mozliwych probach wywoływania). Wazyła 4170g i miała 57cm długosci...Zaraz konczy 5 miesiecy a ja jestem w szoku,ze czas tak zasuwa...

Widzę po suwaczku, że Klaudia będzie miała rodzeństwo. Gratulacje.

hihih nie,nie..na szczescie narazie Klaudia nie bedzie miała rodzenstwa. Nie wiem skad wział mi sie ten ciazowy suwaczek :D Juz zmieniła :)
Moja mała ciagle oczekuje ode mnie 100% uwagi. Nie pozwala mi wyjsc nawet na chwile z pokoju,bo zaraz płacze :| wiec gdzie tu miejsce dla drugiego dzidziusia? :D Moze za kilka lat o tym pomysle ;)

szczesliwa ja tez zarejestrowalam sie na tej stronce, ktora podałas, juz jakis czas temu. Napisali mi,ze przyslą pieluszki, tylko mialam podac rozmiar- i okazało sie,ze zostały tylko "1" i "2"..wiec lipka, bo na moja Klaudie juz "3" robia sie przy małe. A jeszcze pytanko - wysyłałas tam formularz z danymi osobowymi ?

Ostatnia edycja:
Patewka ja tez mam trójke dzieciaczków-samych chłopców:)
tylko nie umiem reszty suwaków wstawic bo chyba sie nie mieszczą w podpisie.Moj najstarszy 5-latek poszedł pierwszy raz do szkoły:)Mlodszy Kubuś ma prawie 2 latka,wiec róznica wieku miedzy nim a Oliverkiem wynosi 1,5 roku..

bluebell mały od tygodnia pije Pepti i zmiany na skórze poznikały,wiec faktycznie na normlana mieszanke miał uczulenie:(grunt ze pije,a do kiedy planujesz dawac Alexowi to Pepti?

Dziewczyny od paru dni mały dostaje jabłuszko ale powiem szczerze ze zachwycony jedzeniem z łyzeczki i nowym smakiem to raczej nie jest..zje raptem 3,4 łyzeczki ,reszte wypluje,zastanawiam sie jak to dalej będzie z rozszerzaniem diety skoro bedzie wiecej plul jak jadł:) narazie mleczko to numer jeden-pije 5 razy po 150ml:)
Oliver nosi pampersy rozmiar 4:)

moj skarb:) bo jeszcze sie nie chwaliłam:)
DSC_3116.jpg

Ostatnia edycja:
Dziuneczka slodki Twoj synus!!!dobrze ze alergia ustala.Mieliscie jednak to samo co my.Bebiko uczula.A pepti nie wiem do kiedy.Niedlugo pojdziemy sie szczepic to sie wypytam.

To ja dzis pierwsza?nie Diabliczka???

heja!!wstawajcie juz leniuchy:-D:-D:-D:-D
Ha ha ha! Z przyjemnością oddam pałeczkę pierwszeństwa na dłużej :-D
Wczoraj już nie wchodziłam na bb, taka byłam wykończona. :-(
Ale grzywka skrocona :-)
Nocka też w miarę fajna, chociaż muszę popracować nad modyfikacją drugiej połowy: pierwsze parę godzin Ania bardzo ładnie śpi w swoim łóżeczku. Po pierwszym karmieniu, jak jest to ok. 24-1 zanoszę ją jeszcze do łóżeczka. Najgorzej jest nad ranem - budzi sie bardzo czesto i najchętniej spałaby cały czas z cycem w buzi :sorry: A smoczka nie chce :sorry:

Skunkanka - gilgotki i całuski dla Wojtusia!

Narazie! Bo mój skarbek się budzi....

witam i ja
sara i ja mialam miec wywolywany porod ale samo sie zaczelo pod koniec 41tc i tez jak ty troche siedzielam w szpitalu bo wody odeszly mi w czwartek a urodzilam w sobote.
na a ja licze dzis na spokojnydzien bo ostatnie dwa mam marude w domu i normalnie uwierzylabym w podmiane dzieci

reklama
Hejka!
No widzę, że diabliczka słodko kima :-) - i dobrze - do południa jeszcze czas :tak:
szczęśliwa - ja tam też się zalogowałam :tak: - często wypełniasz te ankiety?
dziuneczka - jaki on poważny ;-) i wygląda na dużego chłopaczka :tak:
Ja dziś już po pierwszym spacerku, i piję z wami kawkę. Mam dziś zebranko u starszej, więc teściowa dziś nawiedza - sprzątanko muszę odhaczyć :zawstydzona/y:. Co prawda pilnowania na godzinkę, ale nie chcę, żeby mówiła, że synowa nie zbyt porządkowa ;-)
Lecę na zamknięty. Słonecznego dnia!
skunkanka - buziolki Wojusiowi :-)

Do góry