reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

zuziunia i ja się przyłączam do gratulacji :-)
Przy okazji nie wiedziałam ze 10 rocznica to Cynowe Wesele. My jakoś nie obchodzimy żadnej z rocznic.... ale nie cierpie szczegolnie z tego powodu. Za to obowiazkowo moi rodzice dzwonia z zyczeniami, a moj m. sie smieje ze upamietniaja chwile kiedy sie mnie wreszcie pozbyli :-p

Kamile - zobaczysz bedzie dobrze, my z Julcią bedziemy pamietac i się pomodlimy przechodzac dzisiaj kolo kosciola

Ostatnia edycja:
reklama
zuziunia, mój tez zawsze twierdzi, że nic nie potrzebuje, ale 100% trafionym prezentem są książki i płyty. z innych rzeczy to np. karnet na basen, kurs wspinaczki (tj. opłacone pierwsze 3 zajecia z instruktorem na ściance), dobry krem do twarzy (ba faceci rzadko o nich pamiętają), kolaż z naszymi zdjęciami, taka obrazkowa historia ;-).
może ma jakieś hobby - rower, włóczenie się po lasach itp. - być może mu coś do tego kupisz?
a z fajek (nalepiej kartonu) zawsze cieszy się mój szwagier:-D

zuziunia striptiz mężowi zrób :-) no i ten karton fajek fajna sprawa jak pali hehehehe

i ciarki mnie przeszły Kamile kochana pomodlone i kochana wracaj z swoim skarbem do nas...

zuziuniu - Gratuluję! I szalonego wieczorku życzę!!!
kamile - trzymam kciuki i wiem, że będzie ok! Moja starsza spadła kiedyś z łóżka na panele trochę płaczu i nic nie było. Dzieci są elastyczne - oczywiście nie do przesady ;-)
A moja niunia leży na moim łożu i już pół przepełzała w pogoni za stópkami :-D. I jeszcze krzyczy na nie:-D:-D:-D
Lecę się ogarniać i dziś na działkę śmigam. Buziaczki

O rany Kamile oby wszystko dobrze sie skończyło. Na pewno będzie ok
Zuziunia serdeczne gratulacje no i upojnej nocki:-)
marys moja córka piła kiedys żelazo w syropie i smak karmelowy! ona uwielbiała to pić

A mojego małego strasznie komary pogryzły w nocy. Ma 15 bąbli na buźce:szok::no::angry:

Kamile najważniejsze, że badania wyszły ok :-) będzie dobrze :-) trzymamy za Was kciuki :-)

zuziunia najlepszego z okazji rocznicy :-) i lepiej dla męża, żeby jednak pamietał ;-)

a ja się powoli pakuję, bo jutro wyruszam na podbój Śląska ;-)

reklama
Cze laski
Ja krótko, bo Młody się kula na macie i zaraz bedzie ryk o cyca i drzemkę:zawstydzona/y: a piszę, bo jeszcze nie łyknęłam antybiotyku, czyli jestem w miarę przytomna:-p

Zuziunia gratuulacje:-)

Nesa obyś nie musiała mnie cytować:-p a właśnie, jak tak Harrison?

Dzisiaj jedziemy do Vojtowca, ja sie zastrzelę, gorąc, ruch i my w autku:baffled: zobaczę, co dzisiaj powie na info uzyskane od lekarki wczoraj, ale raczej podziękuję mu za współpracę, juz nie daję rady z Małym ćwiczyć... on jest dość silny, a ja go nie umiem utrzymać w wymaganych pozycjach, żeby było śmieszniej - obojczyki mi wysiadły:baffled: poużalam sie później... a i tak od 23.09 zaczynamy (o ulgo) Bobatha:-)

Kobietki bardzo dziękuję za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia!!!!!!!!!! jesteście kochane!!!!!!!!

Do góry