reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Malutka Kochana na prawdę ja też uważam że nie ma powodów do niepokoju. Twój lekarz jakoś chyba źle to ujął w słowa, bo przecież rózne maleństwa się rodzą i 1500g na ten etap ciąży to według niejednego kalendarza mieści się w normie. Trzeba brać pod uwagę to ze może być po prostu malutki. Moja siostra np urodziła trójkę dzieci i żadne z nich nie miało powyżej 2500g, a wszystkie zdorwe i duże urosły. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze. Ważne że serduszko bije prawidłowo i wszystko jest w porządku. I tak jak piszą dziewczyny możesz zawsze skonsultować z innym specjalistą. :tak:

Aha Tobie coś ten pobyt w PL póki co nie służy. Akurat trafiłaś na epidemie grypy i Cię złapało, ale teraz już na pewno będzie tylko lepiej. Jak mąz do Ciebie dołączy to już z górki, trzymaj się:tak:

reklama
aha niestey sama jestem po grypie kuruj sie wiem, ze ciężko...ale przytulam na odległosc

ma_dunia widzę podobnie patrzymy na nasze "przyszłe"dzieci na mnie to patrza ze zgrozą jak pytaja kim chce zeby dziecko było a ja mowie, że moze byc swinopasem byle zajebiscie szczesliwm! sama jestm szczesliwa (co mój nick potwierdza) i wiem, że chce tego samego dla mojego dziecka-tak po prostu...

Cześć dziewczyny, czy któraś z was jest wstanie udzielić mi kilku cennych rad odnośnie kupna wózka dla maluszka:-) a szczególnie zależy mi na opinii czy kupić oddzielnie wózek głęboki i spacerówkę czy wielofunkcyjny:-) Będe wdzięczna za wszytkie opinie :-)

Weekend upłynął nam bardzo przyjemnie. :tak: Zrobiliśmy też podsumowanie zakupów dla synka, zostało jeszcze trochę rzeczy do kupienia ale to na szczęście same drobiazgi.

Mnie, w najbliższym czasie, czeka szukanie dobrego pediatry, co nie będzie łatwe, bo dobrych pediatrów tutaj jak na lekarstwo a np. dentystów - na pęczki. :dry:
Kurcze... Jak ten czas leci, jeszcze niedawno szukałam szpitala i położnej a teraz lekarz dla synka na tapecie. :szok:

wow nareszcie was doczytałam
aniolku i malutka dużo zdrówka życzę, trzymam kciuki by był ok

Ja posprzątałam domek i chyba przesadziłam, bo nogi i kregosłup mnie straszliwie bolą

Idę troche poleżeć

Ja już siedze i się zastanawiam czego się dowiem na jutrzejszej wizycie:confused: Jak zwykle przed pełno mam obaw. Ale nic... już niedlugo, zeby jeszcze nockę jakoś przetrwać, bo pewnie ciezko będzie usnąć. Jeszcze jutro wizyta w pracy, musze sie dowiedziec odnosnie macierzyńskiego, wychowawczego i ile urlopu mi zostało z tamtego roku żeby wszystko jakoś zaplanować.

Mówię już dobranoc i jutro się odezwe. Spokojnej nocki Wam życzę:tak:

reklama
Do góry