reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hej dziewczyny :)
A juz sie martwiłam ze tylko ja taki leniuch sie zrobilam :p ale widze ze nie jestem osamotniona hihi.
A myslalyscie o sesji z brzusiem?? kurcze fajnie miec taka pamiatke, ale troche to kosztuje :/ moze lepiej zrobic sobie samej sesje :D a wy jak robicie?? pozdrowionka

reklama
Nadii sesja ?? Ja już na szczęście mam sesje za sobą w czwartek zdałam ostatni egzamin a teraz miałam na weekend już zjazd na nowy semestr :) No i w marcu koniec bo w tym semestrze mam tylko 5 zjazdów czyli zostały 4 :D No i gdzies w czerwcu obrona się kłania.. no chyba że wyrobie sie do końca mraca z pracą to w kwietniu będę mogła się obronić jeszcze przed porodem :-) pożyjemy zobaczymy
witam nowa kolezanke!!!!!:-):-):-):-):-):-)
i udal sie suwaczek wkleic :)))) super:-):-):-):-):-)

pat848 masz na mysli taka a'la Demi Moore?:-) no ja raczej nie;-) przynajmniej nie zdjecia... u mojego gina w gabinecie wisza piekne akty w pastelach, kobieta z niemowlakiem, naprawde piekne...ale i tak sie nie odwaze:-)

Dziękuje za przywitanie :)

Jako, że mam dużo czasu w pracy do 15-stej więc pewnie często Was będe nawiedzać :-)

a suwaczek owszem udało się z małą pomocą kolezanki Skunkanki :) Nie moglam się połapać gdzie to wkleić ale już oki :)

A powiedzcie mi jaka jest u Was przewaga chłopców czy dziewczynek ??

No ja spodziewam się dziewuszki, lekarz mi powiedział, że na 70% no ale ... moja intuicja wcześniej mi mówiła, że to dziewuszka..... Rodzice mojego M się cieszą bo oni mają 5 wnuków żadnej wnuczki, natmoiast moi rodzice mają 2 wnuczki ani jednego wnuka :-D ojciec mój nie chce wiedzieć co ma być, ale on na 100% jest przekonany że to chłop hehe no i się pomyli.... no chyba że przy porodzie okaże się że ma racje :szok: to będzie buła i mój synuś będzie nosił różowe śpioszki :blink:

witajcie dziewczęta!

jestem trochę zmartwiona - dołączam do klubu mających problemy z autem - rano byliśmy u mnie w pracy, żeby w kadrach załatwić pieczątkę w legitymacji ubezpieczeniowej i pogadać o formalnościach po porodzie - chciałam to zrobić póki jestem na chodzie i przy okazji pokazać M. gdzie ma iść jak ja już nie będę w stanie (gdy będzie taka potrzeba).
jak wróciliśmy do autka to zauważyliśmy że z jakiegoś przewodu kapie benzyna na ulicę i teraz M. pojechal do mechanika zobaczyć co to. a zmartwienie stąd że w czerwcu rozpierdzieliłsię zbiornik paliwa i M. miał szczęście że jechał w mieście bo wylało się paliwo... i auto stanęło na środku skrzyżowania

do tego juz zaczyna mi się stresik przed jutrzejszą wizytą, nie wiem jak wytrzymam do 16, zawsze mam problemy ze spaniem

więc teraz siedzę i czekam na jakieś wieści

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, jutro też, bo na jutro przecież też wiele z nas ma gina

witam też zimkę!

Nadii sesja ?? Ja już na szczęście mam sesje za sobą w czwartek zdałam ostatni egzamin a teraz miałam na weekend już zjazd na nowy semestr :) No i w marcu koniec bo w tym semestrze mam tylko 5 zjazdów czyli zostały 4 :D No i gdzies w czerwcu obrona się kłania.. no chyba że wyrobie sie do końca mraca z pracą to w kwietniu będę mogła się obronić jeszcze przed porodem :-) pożyjemy zobaczymy

Oj sesja, sesja, ja niestety nie mam tak dobrze, mam zjazdy 3 razy w miesiącu - bo w 1 week są zajęcia prktyczne, a ostatni zjazd mam w 4-5 lipiec:crazy:

a ile Ci studiów zostało ??

My specjalnie wstrzymywalismy się z bobo naszym tak aby przyszło ono na świat pod koniec moich studiów, myślałam, że zajęcia będą gdzies do czerwca ale na szczęście zdąrze wszystko pozaliczać co mnie bardzo cieszy :D a obrona to już pikuś :-)

Studia...sesja...kiedy to bylo...;-)
Zimka u mnie teraz wszyscy mowia, ze w zasadzie wszystko jedno byle zdrowe bylo, ale po kryjomu kupuja niebieskie ubranka, bo zdiagnozowany zostal Wojtus:-) i oczywiscie wszyscy strasznie przesądni, nikt nic nie kupuje, ale tu sie tesciowi wymknie, ze jakis pajacyk, tu ojcu mojemu, ze jakies spioszki, a po wozek jak beda jechac to trzeba bedzie chyba autobus zamowic, bo wszyscy chca jechac:tak::tak::tak:

Manja no to faktycznie autko zrobilo kuku...ae dobrze, ze zdarzyliscie wychwycic moment;-) i dzieki za przypomnienie o legitymacji ubezp., ale ja sie jeszcze wstrzymam, u nas musi byc podbita nie dalej niz dwa miesiace przed porodem...idiotyzm, na ortopedii bylo wazne pol roku...

a ile Ci studiów zostało ??

My specjalnie wstrzymywalismy się z bobo naszym tak aby przyszło ono na świat pod koniec moich studiów, myślałam, że zajęcia będą gdzies do czerwca ale na szczęście zdąrze wszystko pozaliczać co mnie bardzo cieszy :D a obrona to już pikuś :-)

Ja jestem na 2 roku (wcześniej robiłam jeszcze 2-letne studium), są to studnia 3-letnie licencjackie, marzy mi sie jeszcze magisterka:tak: My też planowaliśmy dzidzie pod koniec studniów, ale los zaplanował nam dzidzie troszke szybciej i bardzo dobrze, strasznie się cieszymy, bo pewnie jeszcze długo, długo byśmy zwlekali z tą decyzją, bo zawsze ,,coś" by było ważniejsze do zrobiebia, zanim dzidzia by przyszła na świat

reklama
Do góry