reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Sylwia - bardzo mi przykro ....:-:)-:)-:)-( Trzymaj się i niech mały Marcelek będzie dla Ciebie słonkiem w ten pochmurny czas ...

Hej,jejku Sylwia bardzo mi przykro:-( bo wiem jak to jest.Trzymaj się...
Niktosia,będziemy czekać na dobre wieści.
Ja dziś znowu mam schizy,że za dobrze się czuję.:sorry2:
Buziaki.Pa.

Dziękuję dziewczyny za miłę przyjęcie :)

Paulinkus ja też czekałam na niewiadomo jakie objawy-mdłosci, zachcianki... A tak naprawdę na samym początku jedynym objawem był brak @. Czułam, że będzie, ale się nie pojawiła. Dopiero kilka dni po zrobieniu testu, miałam kilkudniowy okres, ze jadłam na potęge. Teraz doszło ciągłe zmęczenie, a mdłości mam rzadko i nie trwają długo. Jak widać, każda kobieta i ciąża jest inna.

Sylwia Przykro mi bardzo :no: Dlaczego takie rzeczy się zdarzają? :no:

reklama
ja też dziś byłam u lekarza - ale państwowo:-p - oczywiście usg dopiero za miesiąc - no nie wiem nie wiem ..... złamać się i pójść prywatnie czy sobie odpuścić:dry::confused::dry::confused:

Do góry