malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio a ja wkoncu dotarlam do domku
zmarzlam jak niewiem co, ale zalatwilam chyba wszystko co bylo mozliwe
badania zrobilam i wyniki beda we wtorek, nio i kardiologa zalatwilam o dziwo
byl taki mily lekarz, ktory jak uslyszal o co chodzi przyjal mnie odrazu i nawet nie kazal mi czekac wsrod stada moherow;-) generalnie powiedzial, ze zle nie jest
ale decyzji na temat porodu nie moze jeszcze podjac, bo potrzebne sa najswiezsze wyniki echa serca, ze wzgledu na to, ze w poprzednich wynikach sa duze rozbieznosci.. wyniki, ktore dostalam 2 lata temu bezapelacyjne kwalifikuja sie na cc i to z oslonowym antybiotykiem na serce, za to te z zeszlego roku sa juz bardziej optymistyczne i jesli teraz beda podobne to jest jak najbardziej wskazanie do sn.. nio i teraz musze czekac na te badania, ale to powiedzial, ze mi juz chyba na patologii zleca i gdzies mnie wysla, bo on juz niestety nie jest w stanie mnie wcisnac w tak szybkim terminie..
oprocz tego odebralam sobie ksiazeczke ubezpieczeniowa z pracy
zadzwonilam do nich wczoraj i powiedzialam, ze jest mi potrzebna na "wczoraj", wiec nie mieli wyjscia i wyrobili mi nowa odrazu.. nio, ale wsumie to oni zawalili, wiec juz nie moja wina
co tam jeszcze chcialam napisac.. hmmm...
a wiem;-) doczytalam sie, ze pare z was mialo male sprzeczki ze swoimi m. jednak co foch to foch;-) ja jak swojemu zarzucam focha to tez szybciutko mnie przeprasza
zreszta my sie na siebie nie umiemy dlugo gniewac, wiec bym powiedziala, ze u nas to mini-fochy.. nio, ale zycze wam dziewczynki duzo cierpliwosci to tych waszych facetow, bo nie ma co sobie przez nich nerwow tracic;-)
ciekawe jak tam pojda innym wizyty.. dziewczynki czekamy na wiesci
to chyba na tyle poki co;-) ide sobie zrobic kawusie, bo jakos mnie tak spanie lapie, a mialam zamiar dzisiaj dalej prac malego rzeczy

badania zrobilam i wyniki beda we wtorek, nio i kardiologa zalatwilam o dziwo

oprocz tego odebralam sobie ksiazeczke ubezpieczeniowa z pracy

co tam jeszcze chcialam napisac.. hmmm...
a wiem;-) doczytalam sie, ze pare z was mialo male sprzeczki ze swoimi m. jednak co foch to foch;-) ja jak swojemu zarzucam focha to tez szybciutko mnie przeprasza

ciekawe jak tam pojda innym wizyty.. dziewczynki czekamy na wiesci

to chyba na tyle poki co;-) ide sobie zrobic kawusie, bo jakos mnie tak spanie lapie, a mialam zamiar dzisiaj dalej prac malego rzeczy