reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
O tu też piszecie.Tu to ja już nie mam siły,a z tydz. chyba nie czytałam:zawstydzona/y:
To pozdrawiam:-p
Skukanka,moja zawsze ok.1 w nocy jest wyspana i gadająca tak z godzinkę mniej więcej,ale ja akurat tak spać chodze to mi nie przeszkadza.Po za tym taaka słodka wtedy jest:sorry2:

A moja wyspana od 4:30 !!! :szok::baffled::sorry2::-D Chwile pobawiła się w łóżeczku, ale czkawka ją wygoniła, teraz leżaczek......... A tu dopiero za 27 godzin przybędzie odsiecz :-(
Pocieszajace, że też jest słodka, strzela bezzębne uśmiechy i gada jak najęta... Tylko czemu o tej porze :confused:

Szczęśliwa - wszystkiego naj naj dla córeczki (przede wszystkim zdrówka i uśmiechu :-D) O tej porze chyba już ją tuliłaś 4 miesiące temu? :happy:
Niuni - i dla Ninki całuski w stópki :happy:

Idę, bo leżaczek też się już znudził..... Ale mamusia nie ;-):sorry2:

Diabliczka to mozemy sobie dzis podac reke--u mnie tez koncert od 5rano,tyle ze odsiecz troszke szybciej bo zaraz powinna byc;-),takie marudzenie bez powodu to mnie przyprawia o szal.Zostawilam go w malym pokoju i poszlam do duzego no ale zaraz mi sie go zal zrobilo:baffled: Siedzi teraz potwor w hustawce--ona jeszcze go umie uspokoic.

No, moje modły zostały wysłuchane i jeszcze chwila zabawy rano, a później karmienie i zasnęła aż do 8 :happy: Takze super, bo już miałam przed oczami czarny scenariusz :baffled: A tu widać - nieładnie wątpić we własne dziecko ;-)

to masz szczescie!!!u nas ''a buuuuu'' odchodzi pelna para niestety...no ale na poranna drzemke to trzeba choc do 10 poczzekac
dziei Bogu sie troszke uspokoil i nie wyje tak bez powodu.

Witajcie!

Asia 100 a jaką alergię ma Twoja pociecha? Bo my chyba mamy skazę białkową i z tym glutenem mamy dylemat...
Klucha zdrówka dla córci!

Kot znów miauczy, jeść nie chce, jesteśmy na etapie oswajania, trzecie dziecko w domu (Kajtuś, mąż i kotek) :baffled:

Ponawiam pytanko - może za głupie bo nie dostalam odpowiedzi, no ale tempa jestem troche w dzieciowaniu - czy wasze dzieci też biegają na leżąco? To wymachiwanie nogami i ciągłe kopanie jest normalne? :baffled:

Doczytałabym, ale cholera teściowie przyjeżdżają na pieczonki, moi rodzice też, i jeszcze teście zworzą dziadków, ehhh, a ja chciałam mieć spokojną, leniwą niedzielę.... :baffled::baffled::baffled:

helo,
rany mój buszownik wstał o 24 i dopiero o 2:30 poczuł ochotę na sen, no masakra, czekam żeby zasnął i idę spac razem z nim, nie wiem co mu się upierdzieliło z tym wstawaniem nocnym

Kamile tak, mój też tak robi, więc chyba to normalne

reklama
Hej!
Ja wyspana i już po wizycie u dentysty :-). Gęba drętwa, a głodna jestem że szok, ale co wezmę do buzi to wypada i smaku nie czuję :baffled:.
U mnie mokro, ale ciepło. Życzę spokojnej niedzieli:tak:

Do góry