reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Diabliczka ja mam dokladnie taka sama jak ada1989 i rowniez jestem z niej zadwolona choc jakos filmow jest rewelacyjna to zdjecia lepiej wychodza z aparatu cyfrowego pozdrawiam

reklama
Mam dosc...Dominik jak usnal po kapieli przy cycku tak spal moze 10 min i sie obidzil i nadal nie spi:dry::sorry2:nie wiem co jest,bo ostatnio tak wlasnie ma a ja mam ale dosc!!!!!!Teraz m probuje Go uspac no i zobaczymy co to bedzie:baffled:

Poza tym bylismy na malej wycieczce po obiedzie.Jutro dodam zdjecia:tak:Byla z nami siostra m bo robila nam zdjecia.

Dobra to ja Wam kochane zycze milej i przespanej nocki no i jak najmniej pobudek a ja cos ide zjesc i sie kapac.

Dobranoc;-)

bluebell dobrze sie zrozumałysmy bo ja z takich samych powodów czekałam na decyzje z dzieckiem...i popieram Twój sposób myslenia :-)

dzien zleciał strasznie szybko jutro postaram sie nadrobic :-)

babki jak ja nie trawie tutejszych tepych kierowcow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak tedy przejechac wozkiem

Załączniki

• dublinrd 2.jpg
    dublinrd 2.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 37
Ja tylko na chwilkę, nawet nie czytam bo w każdej wolnej chwili cieszę się bliskimi...
droga nawet nie była dla mnie męcząca - kierowca może być innego zdania ...
udało nam się wyjechać dopiero o 21 a to oznaczało dobicie na miejsce dopiero po 2 w nocy... mały po postojach nawet fajnie usypiał po nakarmieniu i przewinięciu.
niestety po dobiciu do domu zjadł ale był strasznie rozdrażniony nowym miejscem do tego stopnia że uśpiłam go przy cycu na leżąco wybierając mniejsze zło... później już powróciliśmy do stałych elementów dnia i jest fajnie :D
udało nam się odwiedzić jednych szczęśliwych pradziadków reszta czasu dla dziadków i znajomych.

heja kochane!!!

Witam się poniedziałkowo!!!
u mnie dzis nocka extra, Filipek jak zjadl o 23.30 to wstal dopiero o 5 a potem o 7.30.
Wiec ja wyjatkowo wyspana.

No u mnie brak czasu....organizujemy powoli się z przeprowadzka i szukamy mieszkania w Warszawie no i w piatek lecimy do PL, co troszke nam teraz nie pasuje, ale bilety kupione, wiec lecimy.

Oki jak cos do pozniej!!buziaki

witam babeczki z rana noc u nas przespana bo mala wstala dopiero o 7.30 nazarcie i spi dalej.
ja juz po sniadanku zagladam do wasale wychyba jeszcze spicie

reklama
My też witamy po udanym weekendzie

Aluś wstał o 7 na mleczko ale zjadł i poszedł spać dalej a ja po śniadanku zasiadłam do czytania ale jakoś mało naklikane przez weekend.

Do góry