marys16
Fanka BB :)
itajcie :-)
Ja dziś miałam mało snu w nocy. Marcel jakoś mało ssał a potem się budził co i raz i marudził. To aj go znów do cycya. Pojadł troszkę zasypiał i za ok godzinkę znów marudził. Uch...
Teraz podjadł więcej i odsypia nockę. A mama oczy na zapałki i siedzi na BB :-)
Faceci z reguły są niedomyślni. I jak nie powiesz jasno i dobitnie o co ci chodzi to będzie myślał ze wszystko ok.
Patrzyłam "wieści z porodówki" a tam cisza. Aha83 nic nie pisała :-( A już myślałam ze będą dobre wiadomości od niej.
A dziś jest mój termin porodu
Mój facecik miał dziś przyjść na świat. A zamiast latać po porodówkach mam tu swoja kruszynkę, która już główkę umie trzymać ze oho 
A wczoraj tak pięknie pływał w wanience. I miał radochy przy tym co nie miara :-) A jak tato chciał go wybrać już z niej to się zapierał i krzywił :-)
Moja kruszynka :-)
Ja dziś miałam mało snu w nocy. Marcel jakoś mało ssał a potem się budził co i raz i marudził. To aj go znów do cycya. Pojadł troszkę zasypiał i za ok godzinkę znów marudził. Uch...
Teraz podjadł więcej i odsypia nockę. A mama oczy na zapałki i siedzi na BB :-)
Wywatowany poród to nic strasznego.Ciach prach i po wszystkim :-) O wile szybciej po oxy. idzie. U mnie podłączyli kroplówkę i po 3 godzinach Marcel już był na świecie. Nie bój się. Najważniejsze by kruszynka wyszła cała i zdrowa.staram sie o tym nie myslec. to co mi zaprzata mysli to ze chcem urodzic przed 05.05 bo inaczej bedzie porod wywolywany a tego strasznie sie boje.
Oj ja nie wiem czy sam z siebie tak zrozumiemtylko ze mi chodzi o to ze mam dosc tego tlumaczenia niech sam sprobuje cos w koncu zrozumiec. nie jestem jego mama i nie bede go za reke prowadzic.

Patrzyłam "wieści z porodówki" a tam cisza. Aha83 nic nie pisała :-( A już myślałam ze będą dobre wiadomości od niej.
A dziś jest mój termin porodu

A wczoraj tak pięknie pływał w wanience. I miał radochy przy tym co nie miara :-) A jak tato chciał go wybrać już z niej to się zapierał i krzywił :-)
Moja kruszynka :-)
Ostatnia edycja: