reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hej kwietniowe mamcie, faktycznie ruch sie w interesie zrobil, i znowu troszke do poczytania:tak:
ziuziunia ja jeszcze 2 in 1, ale mam miec cc z powodu spojenia we wtorek i na wizycie u ortopedy i gin. pytalam co po porodzie. w odpowiedzi zarowno jeden jak i drugi powiedzieli, ze trzeba bedzie zrobic rtg i ortopeda zadecyduje co dalej, ale u mnie bedzie pas ortopedyczny. mysle, ze jak cie boli to nie zaszkodziloby udac sie do ortopedy niech to zobaczy i oceni jego stan, w koncu przy dzidzi potrzebna jest sprawna mama:tak:
ja rowniez mam dosc pytan, kiedy rodze, tyle, ze mi zadaja je sasiedzi, bo widza jak sie mecze poruszajac sie:baffled:, ale do cholery jak im mowie, ze ide w pon. do szpitala to mogli by dac juz troche wytchnienia
dzisiaj chba z wiatrowka na te sasiedzkie bociany wyrusze bo zastuj sie nam z dzidziami zrobil, a one dupy z tego gniazda ruszyc nie chca:angry:
a pizza byla przedwczoraj, ale chyba jeszcze dzisiaj bedzie:sorry:
ide jeszcze do lozeczka pozniej zajrze, korzystam z tego, ze olinek jeszcze slodko spi:tak:;-)

reklama
hej
siedze sobie z laktatorem w reku i czytam bb:-D juz nie moge sie dluzej doic:-( a maly juz nie chce z piersi,rozleniwil sie:sorry:Wczoraj mielismy wizyte patronazowa i wszystko ok.No i uwaga,uwaga---odpadl pempuszek!
jesli chodzi o spojenie lonowe to ja mialam wskazanie do cc z tego powodu a teraz jak reka odjal.Zaden w sumie lekarz mi tam nie zagladal ale jest git i moge juz spokojnie fruwac:-)

Witam.
Ja też niestety jeszcze w dwupaku.
Wczoraj miałam marny dzień i nawet nie zaglądałam, miałam nadzieję że to już ale przez noc rochę popuściło:baffled::baffled::baffled: i nadal się toczę.:-D

Ta ciąża chyba się nigdy nie skończy.:-(

Od wczoraj mam takie gęste , żółte upławy, co może(ale nie musi) być znakiem że to lada chwila.A ja już wypatruję tego dnia z utęsknieniem i pewnie sama wynajduje objawy...:crazy:

Na razie chyba wezmę się za jakąś robotę żeby zabić czas, bo doła mam jakiegoś. W ogóle ostatnio żeby nie myśleć to sprzątam jak wariatka, szyję, prasuję ...już zaczyna mi brakować zajęć w domu:sorry:. Mam tak wysprzątane jak nigdy w życiu. Dziś chyba zrobię kilka obiadków i zamrożę, na pewno się przydadzą jak już urodzę.
Może którejś trzeba coś posprzątać, albo wyprać?....:laugh2:

szwedka ja cie rozumiem sama troche w szpitalu polezałam...ale ...co tam wszystko dla dziecka

KOCHANE WIESCI Z PORODÓWEK- BOCIAN NAMIERZONY! :-D

no to Ania się doczekała w końcu ............... :-):-):-):-):-):-)

:-:)-:)-:)-:)-:)-( tylko ja zostałam przeterminowana ????????? :szok::szok::szok:

Ja też chcę dzidzie :tak::tak::tak:

Dziewczyny nieprzeterminowane proszę nie narzekać tylko czekać ..... :rofl2::rofl2::rofl2: i jak coś zapraszam do swego grona :tak::tak::tak:

Oki idę się podołować przy śniadanku :sorry:

Kurcze po co ja do tej Holandii się wyniosłam..... mogłam zostać w rodzinnych stronach, skoro na Mazurach bociany szaleją ..... a zresztą ten nasz region to najbardziej "zabiocianiony " region PL !!!! Ja chcę do domu

Ostatnia edycja:
Czesc!
No cos sie wreszcie ruszyły klekoty do roboty...:happy:
Ale jak sa w Olsztynie, to znaczy, ze ja na samym dole jeszcze troche sobie poczekam az tu dolecą. W dodatku pogoda kiepska, chyba niezbyt ich zachęca do odwiedzin :sorry:
Widzę, że pizza zaraźliwa - rzeczywiście korzystajmy póki możemy, potem będziemy tęsknić.
Ja za brzuszkiem to nie wiem, czy zatęsknię, zwłaszcza na takim jego "toczącym się" etapie, ale za tymi kopniaczkami w brzuchu napewno!:tak:

Może którejś trzeba coś posprzątać, albo wyprać?....:laugh2:
Ja zapraszam do siebie :-)
Po tym remoncie musimy conajmniej raz dziennie myć podłogi i kurze, bo jeszcze się trochę nosi, a moja biedna kotka kiedyś była biała, a odkąd zamieszkała tutaj z nami, przybiera różne odcienie szarosci - chyba będzie pranie ;-) a M. dzisiaj obskoczy znowu kurze i podłogi. Albo ja to zrobię - moze mnie ruszy? ;-)
Bo wit.S jak narazie nie działa, no chyba ze to działanie długodystansowe i trzeba trochę jej pozażywać żeby były efekty:rofl2:

Śniadanko do łóżka zaliczone, to trzebaby wreszcie wstać i zabrać się za coś pożytecznego. Chociaż wcale ale to wcale mi się nie chce :no:

Do później!!!

witam kochane ja tez juz zla bo gdybym zostala w domu w pl to pewnie bociek i mnie by odwiedzil bo z olsztyna do dobrego miasta niedaleko.:tak::tak:
u mnie noc spokojna i bez zadnych oznak zblizajacego sie porodu.

sorki za te wczorajsze "rzadzenie sie" ale naprawde uwazam ze post pod postem tego samego autora robi haos i zle sie czyta, jezeli zasmucilam cie becik i angela tym no to sorki ale poczytajcie regulamin tam to jest wyraznie napisane. mam nadzieje jednak ze nie jestescie na mnie zle.:tak:

no to Ania się doczekała w końcu ............... :-):-):-):-):-):-)

:-:)-:)-:)-:)-:)-( tylko ja zostałam przeterminowana ????????? :szok::szok::szok:

Nie tylko TY;-) Ja też przeterminowana i nadal 2w1. Chociaż dzisiaj od 3.30 miałam silne skurcze co 15-10 min do godziny 7rano - jestem masakrycznie niewyspana:crazy: Dzisiaj planuję umyć łazienkę i kurze powycierać w domku, oraz w ogrodzie posadzić jakieś kwiatki - może coś pomoże. K się śmieje, że może dzisiaj urodzę, chociaż nastawiłam się na poniedziałek. Jutro znowu szpital na 10 rano:happy:
A ja wczoraj miałam ochotę na kebaba, ale w jednym miejscu było zamknięte a w drugim trzeba było czekać na mięso :crazy: Więc mam nadzieję, że dzisiaj zaliczę, bo może jutro będę rodzić;-)

reklama
mojego m siorka ma dzis urodziny i mi tu z tekstem ze moze jako prezent dostac miano cioci:-D gdyby to tylko odemnie zalezalo to czemu nie:tak:
dzis bedzie imprezka wieczorem bo lacza swoje urodziny z moim m wiec trzeba ogarnac chate, moze cos sie ruszy;-) a jak nie dzis to jutro moze sprzatajac po imprezce:-D

acha i sylvii wy to musicie miec juz niezlego stresa tym przeterminowaniem. mam nadzieje ze bocki zaraz i do was przyleca.

Do góry