reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

ciekawe na ile z nas ona podziala bo na mnie to raczej nie dziala. czuje sie dobrze i nic mi nie mowi ze mialabym rodzic niedlugo. lekarz tez se w h.. polecial mowiac ze do konca tego tyg urodze

ja nie stosowalam witaminki jeszcze..ale cos czuje gdybym zastosowala to po kilku godzinach juz bylabym na porodowce

ale chyba poczekam do 15 -ego bo rodzice juz beda i bedzie mial kto z malym zostac

chyba ze panna sama bedzie cciala szybciej wyjsc

reklama
Sylvii witaj kochana!!!!! nie jesteś jedyna , która na wakacje z porodem czeka!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

MaLea to powodzonka i oczywiście powrotu ze szpitala z kruszynką u boku... a nie w brzusiu!!!! :tak::tak::tak: Również WESOŁYCH ŚWIĄt Tobie życzę!!! :-):-)

Marcia ja też liczyłam na tą pełnię a tu klops ... nic się nie dzieje :eek::eek::eek: nie wierzę już w te przepowiednie z pełnia i porodami.... :-:)-(

ciekawe na ile z nas ona podziala bo na mnie to raczej nie dziala. czuje sie dobrze i nic mi nie mowi ze mialabym rodzic niedlugo. lekarz tez se w h.. polecial mowiac ze do konca tego tyg urodze
my witaminke stosujemy od dobrych 1,5 tyg codziennie i nic....zero skurczy...nic...poprostu nic...zalamka nawet ta pelnia to dupa...a mala jest juz gotowa
od 15 kwietnia na ktg co 2 dzien bieganie

Widzę, że zaczynają się życzenia świąteczne :D
Wszystkim którzy obchodzą Wielkanoc życzę pomysłowego zajączka, rodzinnej atmosfery oraz ciepłego i mokrego dyngusa.

Przez święta pewnie niezależnie od naszych rozwiązań ruch na BB będzie mniejszy - spędźcie je w rodzinnym gronie i cieszcie się - rozpakowane - maleństwami, a szykujące się do rozpakowania resztkami wolności :D

Hejoooo

Poczytałam was po łepkach, przyznaje się :-p
Ale jestem troche zabiegana przez te święta
Też już bym chciała urodzić, praktycznie objaw brak ajjj chyba bociany się zagubiły i nie znają drogi do mnie :confused2:

Gabi trzymam mocno kciuki! Wogle kwietnówki trzymam za was wszystkie mocno kciukasy!!!!

Miłego dnia

czy tylko ja chcę doczekać pełnej 40?
u nas by pewnie witaminka zadziałała tylko, że mam zakaz jej przyjmowania...
Z dobrych wiadomości (dla mnie) dziś w końcu przyjdzie facet od AGD i może przestanę mieć problemy z zapaleniem gazu... dwa lata już minęły od wprowadzenia się, najpierw poprzedni właściciel obiecywał, że to naprawi (też zajmuje się sprzętem tylko raczej lodówkami) a później czekałam, czekałam i czekałam... jeszcze jak by tak nam spółdzielnia ciśnienie wody naprawiła to już było by wszystko super :D

*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@­
**@-(\(\-----------/)/)--@­
**@-(=':')-------(':'=)----@
**@(..(")(")..(")(")..)----@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
wesołego "Alleluja":)
i szybkiego rozpakowania

Życzą
Magda, Raju i Simran (jeszcze w brzusiu)

reklama
Do góry