reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hej brzuchatki :-)
Pozdrawiam wszystkie nowo upieczone mamusie. I ciesze się ze zaczynacie powraca do domków. Mam nadzieje ze moja dzidzia te będzie grzeczniutka.
Malutka ciesze się ze cie wypuścili. Ale też coś czuje ze ty zaraz tam wrócisz bo malutki będzie się już szykował.
U mnie dziś 21C! po prostu upal. Kupiłam sobie z tego wszystkiego tenisówki :-) Co bym miała w czym leciutkim latać.
A u mnie wszystko tak jak było. Ale ja mam termin za 4 tygodnie to tylko z niecierpliwością czytam jak wasze organizmy dają znać o zbliżającym się porodzie. Ja mogę dalej góry przenosić :-)
A teraz się do łóżka już przeniosę :-)
Ciekawe czy jutro będzie jakiś maluszek ;-)
Spokojnej nocki

reklama
Wróciłam.
Chyba tylko ja miałam taką kiepska noc, bo widzę że jeszcze wszyscy śpią. A śpijcie kochane, sen to zdrowie:-). No i niedługo dzieciaczki nie dadzą nam pospać.

W nocy dopadły mnie skurcze i bóle jak na @, ale po godzinie wszystko ucichło, a na dodatek nie mogłam spać. O 4 myslałam że wstanę, no ale co tu robić w środku nocy? No i jakoś doleżałam do 7. A teraz wypiję kawę i chyba wskocze do wyrka,bo teraz dopiero spanie mnie bierze.

Miłego dnia, udanych wizyt i ciekawe która się dziś rozpakuje? Ja jestem chętna:-D

witam wszystkie słodkie ciężaróweczki i też te które mają już Maluszki obok. Ja miałam termin na wczoraj:) I również wczoraj lekarz stwierdził że nic się nie dzieje:no:
Dał mi skierowanie do szpitala, tak bardzo tego nie chcę!!!
Kazał stosować zasadę 4 x S....
Mam nadzieję że do środy Misiek zdecyduje się wyjść.
Pozdrawiam

ps. nawet suwaczek mnie zdołował, nie zmienię go :(

Witam kochane w piekny dzien!:-)
U mnie znowu sloneczko i mam nadzieje,ze bedzie rownie cieplo jak wczoraj albo nawet cieplej!!Moze pojde sobie na spacer pozniej zeby tak w domu nie siedziec,bo juz mam dosc:baffled: noc jakos przespalam chociaz do lazienki kilka razy sie budzilam,skurcze mnie lapaly ale takie lekkie i na dodatek mnie biodra tak bolaly...nie moglam wylezec dluzej na jednym jak pare minut doslownie!No i spojenie tez mnie bolalo i boli ale mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle...

Gabi no to ja nie panikuje,bo chyba nie jest tak zle ze mna.Ja Ci zycze zebys wytrwala i nie martwila sie,bo to najgorsze co moze byc,takie dolowanie sie i myslenie tylko o jednym...

Asia no to mialas noc rzeczywiscie nie ciekawa ale teraz pewnie nadrobisz:-p

bredzelek nie martw sie moze juz niedlugo bedziesz miala maluszka obok siebie!Przeciez do srody jeszcze sporo czasu i wszystko sie moze zdarzyc!

Kurde chcialabym okna umyc ale jak maz zobaczy,ze sa tkniete to mnie chyba zabije...:baffled: no a poza tym to troche sie boje,ze moge juz urodzic a jeszcze nie chce.No a zwazywszy na fakt,ze maly jest baardzo nisko i nawet nie mozemy stosowac witaminki S(niestety juz od baaaardzo dluuugiego czasu jej nie stosowalismy)...to pewnie by mi sie cos ruszylo i w nocy albo nawet popoludniu bym juz rodzila.A tego jeszcze nie chce:no: cos mnie dopadlo i tak panicznie sie boje tego wszystkiego,ze masakra!!Tak bardzo sie boje,ze nie wyobrazam sobie siebie na porodowce:zawstydzona/y: Mam nadzieje,ze mi przejdzie ale to poprostu jest okropne i nie umiem z tym walczyc:zawstydzona/y::-(

Dobra laseczki ja ide sie polozyc,bo mam duuuzo lezec a wczoraj caly czas przy kompie prawie bylam i chce dzisiaj tego uniknac:tak:
Musze jeszcze ruchy policzyc mojego maluszka,bo od 9 zaczynam.

Milego i cieplutkiego dnia Wam zycze kochane...
Jestem ciekawa czy dzisiaj jakis maluszek dolaczy do grona dzieciaczkow urodzonych:happy:

Buziaki

Oczka otworzyłam po 6ej lecz jak zwykle witam się z opóźnieniem.
Dziś przede mną misja... muszę porozmawiać z pediatrą w przychodni - zobaczymy czy się zgodzi na wypisanie deklaracji... chciałabym też lekarza rodzinnego przenieść do tej samej poradni i wybrać położną. Mam nadzieję, że się wszystko uda od razu załatwić.
No nic muszę się do wyjścia naszykować i wykopać się z domu...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tak w ogóle to jeśli dobrze widziałam to nie mamy żadnego pierwszo kwietniowego maluszka... mam nadzieję, że nic nie przegapiłam.

Witam sie z rana.
Widzę, ze dzisiaj dość leniwie towarzystwo się rozkręca.
Ja mam dzisiaj leniwy dzień, i mimo słoneczka pięknego za oknem jakoś mi smętnie. Może to tylko zmęczenie i niedospanie, bo oczywiście znowu obudziłam się ok 4 i nie mogłam zasnąć. A dodatkowo, nieletni zapragnął nad ranem się do nas przytulić i jakoś ciasno się zrobiło w łóżku.

Miłego dnia życzę.

hejka
ja wyspana..bo jak inaczej jesli poszlam po 20 spac..heh o polnocy juz bylam wyspana...mala szalala teraz juz tez pukala i wypinala sie ..glowa lekko boli...ale to normalny bol...albo zadlugo spalam..musze dotlenic sie..dzisiaj u mnie slonko...

a co do mojej karty to moze juz znajdzie sie do srody jakpojd do szpitala na wizyte o ile szybciej nie urodze :-D

lece na sniadanko..

milgo i owocnego w porody dnia zycze

reklama
Do góry