reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam...
Miałam odpisać na to co doczytałam, ale za dużo wyszło i nie mam nawet siły... mąż wyprawiony na imprezę firmową, ja spożyłam dwie bomby owocową i lodową... dawno nie byłam tak szczęśliwa po jedzonku.

Rozpakowane, rozpakowujące się i do rozpakowania... trzymajcie się dzielnie i miłego wieczoru życzę...

reklama
Witajcie

Caro_S i Kainkas witamy i czekamy na opowieści i fotki jak dojdziecie do siebie

Gabi wyłaź z tego doła i go zasyp, żebyś znowu nie wpadła

Osa_24 faktycznie ciężko u ciebie, trzymaj się, będzie dobrze, duzo zdrówka dla synka

Ale super gosiaczek już ma swoje maleństwo:tak:.

Tyle dzidziusiów juz się urodziło, że nam, wciąż czekającym jeszcze bardziej to czekanie się dłuży:no:

Ja dzisiaj porządki w ogródku zrobiłam, trochę się zmęczyłam, ale aż się chciało w taką piękną pogodę. Po obiedzie pojechaliśmy na zakupy, kupiliśmy córci buty i kurteczkę na wiosnę. A teraz siedzę i odpoczywam. Skurczy zero, a myslałam że może coś ruszy. Chyba w nocy muszę męża dopaść:tak:

Ide po lody

Zuziunia,a to Ty mnie cały dzień pocieszałaś:sorry:Jutro będzie lepiej !!! A jak nie jutro to niedługo,jak już córcie będą na wierzchu:tak:

reklama
Do góry