reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
he, he... a ja dostałam od mamy malakser... taka maszyna, która była u nas w domku od zawsze tylko mama upolowała mi nową... nawet wolałaby sobie zostawić bo jej nowy robot kuchenny przy malakserze wymięka, ale miałam na szczęście wybór :D
A co do obiadowych smakołyków to zrobiłam przedwczoraj pyszne leczo i pomimo pojedynczych składników wyszło strasznie dużo i na szczęście pysznie więc dzisiejszy obiadek z głowy.

klucha no wlasnie to dostalam, moja mama ma juz od poltora roku i strasznie chwali, codziennie cos w tym robi
ja na razie zdobylam sie na zrobienie soku i goracej czekolady a jutro chce w koncu cos ugotowac:tak:

zalezy jeszcze ktory model ale jak patrzylam wczoraj na allegro to nawet ten najstarszy nie kosztuje mniej niz tysiac:sorry2: ale maszynka rzeczywiscie cuda robi z tego co widzialam jak bylam w domu:tak: zrobi prawie wszystko:-)

U mnie dzisiaj obiadku nie ma. Mąż po pracy zostaje na imprezie zakładowej, a ja na 18.30 ma spotkanie z okazji Dnia Kobiet w kawiarni z dziewczynami z formu ciążowego, które dotyczy mojego miasta i okolic :) I tak co jakieś święto to się spotykamy. A dodatkowo są spotkania mam z dzieciaczkami.

Ostatnia edycja:
Doczytałam ...nawet mi szybko poszło:tak::tak:.

Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.Ja do lekarza idę we wtorek i od razu mam ktg trzeci raz robione bo u mnie od 28tygodnia przed każdą wizytą robią.Idę odpocząć bo baaardzo niepokojąco boli mnie podbrzusze....

Błaaaaaagam nie mówcie już nic o owocach na a....

reklama
Do góry